REKTÖR VE DANIŞMAN HARİKALAR DİYARINDA
Ayla Ekin Deniz

Ayla Ekin Deniz

DENİZ YELİ

REKTÖR VE DANIŞMAN HARİKALAR DİYARINDA

31 Ağustos 2020 - 09:29



ADÜ REKTÖRÜ OSMAN SELÇUK ALDEMİR'in KENDİNE BENZER DANIŞMANI ROMEO EMRE NEDEN "SÜREKLİ GERÇEK DIŞI" KONUŞUYOR

Adü Rektörü Osman Selçuk Aldemir'in atadığı danışman Romeo Emre Eseceli Aydın kamuoyunda merak uyandırmıştı. Kendisi kamuoyuna;
1-ODTÜ mezunu
2-İngiltere'nin Prestijli Okullarında Master aynı zamanda Doktora yapıyor (İkisi aynı anda buraya dikkat)
3-KKTC Kızılay'ında Genel Sekreter Yardımcısı
4-Antalya Büyük Şehir Belediyesin'de Basın Danışmanı 
5-Wikipedia'da editör 
ve son olarak
6-ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir'in Danışmanı olarak tanıttı


Bu bilgileri kendi sosyal medya hesaplarından da görebilirdiniz. Şunu da söyleyelim. Bu konuları gündeme getirince hızlıca hesaplarındaki tüm bilgileri silmiş ve hesaplarını kapatmış. 

Şimdi kendisinin, kendi hakkında iddia ettiği ancak GERÇEK OLMAYAN şeyleri tek tek ortaya koyalım. Sayın Vekilimiz Metin Yavuz Rektör Osman Selçuk Aldemir için diyor ya "GERÇEKLERİ KONUŞMUYOR" diye, danışmanı da aynı Vekilim.

1-Kendisi yani Romeo Emre iddia ettiği gibi ODTÜ Mezunu değil LİSE MEZUNU imiş. Bunu söylediğimizde "ispatlayacağım, mezunum" dedi ve bana fotoşoplu cübbeli foto attı. Arsızlığa, cürete bakar mısınız? Adamda sınır yok. Cübbeyi bulmuş internetten, bak mezunum diye bana gönderdi.
2-Yayınladığı mesaj ile İngiltere'ye, pardon Birleşik Krallığa hem MASTER hem DOKTORA için gidiyormuş. Utanmazlığa ve uydurmadaki sınırsızlığa bakar mısınız? Daha lise mezunu Master Doktora yapacakmış. Üniversite bitirmeden Master, Doktora yapacaksın öyle mi? Hem de bana "İha Siha'larla ilgili" diyor. Sonra da dünyanın en önemli okullarından birinde London School of Economics'te aynı anda doktora yapacakmış. Yahu hastaysanız gidin tedavi görün. Bu da tamamen GERÇEK DIŞI.
3-Devletimin bursuyla olmadı "Avrupa Birliği bursu ile gidiyorum eğitime" diyor bana. Tabi ki bu da koca bir balon.
4-Gelelim Kuzey Kıbrıs Kızılayı'nda Genel Sekreter Yardımcısı olayına. Malum hayal dünyasında sınırlar yok.
Neden mi çünkü bu da GERÇEK DIŞI. Kıbrıs'ta öyle bir çalışma olayı hiç olmamış.
5-Antalya Belediyesi'nde ise 1-2 ay gibi kısa dönem bir iş girişi olmuş o kadar. Yani Antalya Büyükşehir Belediyede danışmanlık da GERÇEK DIŞI.

Şimdilik duralım. Bu kadar farazi özellikleri üzerinde taşıyan bu şahıs Üniversitemiz Rektörünün Danışmanı. Osman Selçuk Aldemir'in sosyal medya vs. danışmanı.


Anlayacağınız Vekilimizin Rektör Osman Selçuk Aldemir için dediklerini de göz önüne alırsak, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bir durum var.


YALANCILAR VE İFTİRACILARIN HEDEFİ METİN YAVUZ

Bugüne kadar yazdığımız çizdiğimiz herşeyi ince eleyip sık dokuduk. İftira yalan olmasın diye titizlendik. Vekilimiz Metin Yavuz'a neden saldırıyorlar, iddialar ne kadar doğru araştırdık. İddia edildiğine göre Vekil Metin Yavuz'un mekanına gelen bir şahıs, yine Vekilin adamları tarafından darp edilmiş. Sorumlu gazetecilik adına olayın gerçekliğini araştırdığımızda böyle bir şeyin gerçekleşmediği hatta darp edildiğini iddia eden şahsın "benim böyle bir açıklamam olmadı" dediği bilgisine ulaştık. Bu tuzağa ya da çamur at izi kalsın kampanyasına kimlerin çanak tuttuğunu sormak, cevabı bilinen ancak açıklanması zor gerçeklere bizleri çekebilir. Şu kadarını söyleyelim, hain içerde olursa kapı kilit tutmazmış.