DİDİM'DE NELER OLUYOR..SÖKE VEKİLİNE SAHİP ÇIKTI..REKTÖR...
Ayla Ekin Deniz

Ayla Ekin Deniz

DENİZ YELİ

DİDİM'DE NELER OLUYOR..SÖKE VEKİLİNE SAHİP ÇIKTI..REKTÖR PROTOKOLDE NEDEN YOK

14 Eylül 2020 - 10:52

Didim Belediye Başkanı ile ilgili iddialar o kadar vahim boyutlara ulaştı ki “ iş vaadi ile kandırılmış bir bayana toplu tecavüzden, şoförü ile girdiği iddia edilen homoseksüel ilişki”ye kadar gayri ahlaki tüm konular tüm hafta ülke gündemini sarstı. Kendisi basın karşına geçip “bana komplo kurdular, rant çetelerine geçit vermeyeceğiz” şeklindeki sloganik söylemler dışında işin esasına yönelik bir açıklamada bulunmadı. Bütün bunları aydınlatmak için kendisine ulaşmaya çalıştığımızda gördüğümüz kapı duvar. Kamuoyunu meşgul eden sorulara verilecek cevapları yoksa yapılması gereken şey onurlu bir istifa olmalıdır. Yoksa bu gidişin sonu görevden almaya ve koskoca bir partiyi töhmet altında bırakmaya gider. Bizden söylemesi.
Ayrıca aynı durumda olan diğer kamu kuruluşlarındaki üst düzey bürokratların da aynı hassasiyeti göstermeleri beklenir. Görünen o ki, hiç biri görevlerini bırakmak istemiyor ancak onları atayanlara veya oy verenlere ciddi zarar verdikleri kesin.
Metin Yavuz Vekilimiz ile ilgili ciddi bir karalama kampanyası hem Ak Parti içinden, hem de muhalefet partileri içinden hızlı bir şekilde yürütülmekte ve biz bunu ibretle takip etmekteyiz. Öncelikle belirtelim ki bu parti içinde içi dışı bir, yalan söylemeyen, bu yüzden de istenmeyen adam ilan edilen tek Vekil. Bu özellikler bile onun neden hedefte olduğunu gösteriyor. Aydın için elinden geleni yaptığı ve yaparken de samimi olduğuna şahidiz. Anlaşılan o ki, burada içerden fitne çıkarılıyor ama en çok zararı Ak Parti görüyor.
Ak Parti'ye ufak bir uyarı.
Gelelim yeni kurulan partilere. Sizce kimden oy alırlar? Hadi beraber Aydın ölçeğinden bakalım. Gelecek Partisi İl Başkanı eski Ak partili.  Deva partisi İl Başkanı eski Ak Parti milletvekili adayı. Fazla söze gerek yok. Anlayan anlamıştır. Ufak bir not: Gelecek Partisi beklenenden  iyi bir performans gösteriyor ve hızla örgütleniyor.

REKTÖR PROTOKOLDE NEDEN YOK..??

Soylu’yu karşılama protokolünde Rektör yoktu. En son Advak başkanı Prof. Hasan Eren ile arasında geçen olaydan dolayı mı protokole katılmadı? Çünkü en son Cuma günü, Adnan Menderes Camiin’de namazda görülen rektör aynı gün Soylu’yu karşılama protokolünde yoktu.
Hasan Eren'e bir cafede, telefonun açık hoparlöründen etraftakilerin de duyacağı şekilde, "Süleyman Soylu kim oluyor” dediği iddia edilmişti. Bu iddiaların doğruluğu bugün protokoldeki yokluğu ile ispatlanabilir mi? Bu çıkışı Soylu’nun kulağına gitmiş olabilir mi? Bu yüzden korktuğundan mı katılamadı?
Kim bilir?

1 HAFTA ÖNCEKİ HABERİMİZ DOĞRU ÇIKTI.
ADÜ BU DÖNEM UZAKTAN EĞİTİM İLE DEVAM EDECEK.

Rektör Osman Selçuk Aldemir sürekli yalanlamasına hatta uzaktan eğitim yapılacağını duyuran bir hoca için "Yok öyle bir şey, öğretim üyemizin açıklamaları doğruyu yansıtmıyor, soruşturma açtık" demesine rağmen kendisini yalanlayan o açıklamayı yapan öğretim üyesini doğrulayan açıklamayı bugün yaptı. Adü nasıl bir eğitim yapacak sorusuna sürekli farklı cevap veren Rektör bakalım bu açıklamanın arkasında durabilecek mi

Rektör osman Selçuk Aldemir resmen aydının göz bebeği üniversiteyi yönetmekte çok zorlanıyor. En son eğitimin nasıl olacağı konusunu bile açıklarken gerçek dışı açıklamalar yaparak bir kez daha bu işi beceremediğini gösterdi. Kendisi hakkkında sürekli şaibeli haberlerin kaynağı olan Aldemir bir an önce işi ehillerine bırakmalı. 
Üniversiteden sürekli birileri gidiyor. Şimdiye kadar 20’ye yakın çok önemli hocalar ayrılmış. Hastane rezalet durumda ve pislikten geçilmediği söyleniyor. Rektör ne yapar nerdedir bilemiyoruz.
İyi haftalar..