Sayın Cumhurbaşkanına mektup...
SUAT DENİZ

SUAT DENİZ

Sayın Cumhurbaşkanına mektup...

01 Temmuz 2020 - 09:04

Sayın Cum­hur­baş­ka­nı’na günde kaç mek­tup ya­zı­lı­yor­dur, kaçı önüne gi­di­yor­dur, ka­çı­na dönüş ya­pı­lı­yor­dur bi­le­mi­yo­rum ama ben bu­ra­dan şan­sı­nı de­ne­mek is­ti­yo­rum.
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım, ya­zı­mı çok fazla uzat­ma­ya­ca­ğım. Aydın’da rah­met­li Adnan Men­de­res’in adını ta­şı­yan Adnan Men­de­res Üni­ver­si­te­si’nin şu anki Rek­tö­rü Prof. Dr Osman Sel­çuk Al­de­mir’i ne kadar ta­nı­yor­su­nuz ? Bu­gü­ne kadar neler yap­tı­ğı­nı size an­la­tan var mı ? Varsa zaten sorun yok ama ben yoksa nok­ta­sın­dan baş­la­mak is­ti­yo­rum.
Bir kere Tür­ki­ye’nin hiç­bir üni­ver­si­te­sin­de adı bu kadar kötü anı­lan baş­kan bir rek­tör yok­tur. Niye mi ?
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım, ADÜ Rek­tö­rü Osman Sel­çuk Al­de­mir’in 2014 yı­lın­da 11 aday­lı rek­tör se­çi­min­de yak­la­şık 800 aka­de­mis­ye­nin 12 oyunu al­dı­ğı­nı bi­li­yor mu­su­nuz ?,
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım, Osman Sel­çuk Al­de­mir’in yerel ve ulu­sal ba­sın­da “ADÜ’de aşk skan­da­lı” ha­ber­le­ri­ne man­şet ol­du­ğu­nu bi­li­yor munuz ?
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım, Bu konu “AŞK SKAN­DA­LI” ile il­gi­li 08.11.2019 ta­ri­hin­de 09.51.25’de CİMER’e şi­ka­yet baş­vu­ru­su ol­du­ğu­nu bi­li­yor mu­su­nuz ? Aynı şe­kil­de Aydın Cum­hu­ri­yet Sav­cı­lı­ğı’na 2019/22946 Dosya No ile bir baş­vu­ru ol­du­ğu­nu bi­li­yor munuz ?
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım; ADÜ Rek­tö­rü Osman Sel­çuk Al­de­mir hak­kın­da 12 Şubat, 14 Şubat 19 Şubat ta­rih­le­rin­de “Er­do­ğan'ın ata­dı­ğı rek­tö­rün sahte sucuk ola­yın­dan sonra bir skan­da­lı daha or­ta­ya çıktı
AKP'li Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan'ın Aydın Adnan Men­de­res Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Prof. Dr. Al­de­mir, ara­la­rın­da hu­su­met bu­lu­nan öğ­ret­me­ne if­ti­ra attı. Al­de­mir, hak­kın­da açı­lan da­va­da su­çu­nu kabul etti. Yerel mah­ke­me­nin ver­di­ği 2 ay 15 gün­lük ceza Yar­gı­tay ta­ra­fın­dan onay­lan­dı. Al­de­mir'in sahte sucuk skan­da­lın­dan da ceza al­dı­ğı or­ta­ya çık­mış­tı” ko­nu­la­rın­dan çok sa­yı­da ga­ze­te­ye man­şet ol­du­ğu­nu bi­li­yor mu­su­nuz? Yani sayın Cum­hur­baş­ka­nım ata­dı­ğı­nız rek­tö­rün geç­miş­te sa­bı­ka­sı ol­du­ğu­nu bi­li­yor mu­su­nuz ?
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım, KRT isim­li in­ter­net si­te­sin­de­ki (uy­du­dan tv ya­yı­nı da var) bir ha­ber­de “Bir­bir­le­ri hak­kın­da 11 dava açan ta­raf­lar ara­sın­da­ki hu­su­met teh­dit­le­re vardı. Al­de­mir, o za­man­da okul mü­dü­rü olan öğ­ret­me­ne ve işine if­ti­ra at­mak­tan do­la­yı ceza aldı. Al­dı­ğı ha­ka­ret ce­za­sı­na si­nir­le­nen Al­de­mir, A.Ş.’nin mü­dür­lük yap­tı­ğı oku­lun bu­lun­du­ğu ma­hal­le muh­tar­lı­ğı­na, oku­lun öğ­ret­men­ler oda­sı­na, va­li­lik ve Milli Eği­tim Ba­kan­lı­ğı’na hak­kın­da “erkek ço­cuk­la­ra cin­sel ta­ciz­de bu­lun­du­ğu” id­di­ala­rı­nı içe­ren mek­tup­lar gön­der­di.” Diye haber ya­pıl­dı­ğı­nı bi­li­yor muy­du­nuz yani ata­dı­ğı­nız rek­tö­rün böyle bir ha­be­re konu ol­du­ğu­nu bi­li­yor muy­du­nuz ?
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım, her ko­nuş­ma­sın­da FETÖ’den DHKP/C’den nef­ret­le söz eden ata­dı­ğı­nız rek­tö­rün eşi­nin, geç­miş yıl­lar­da Bolu Ce­za­evi’nde yatan DHKP’C’l, bir mah­ku­ma mek­tup yaz­dı­ğı­nı bunun twi­ter­da pay­la­şıl­dı­ğı­nı bi­li­yor muy­du­nuz? Aynı ki­şi­nin sizin EVET” kam­pan­ya­sı yü­rüt­tü­ğü­nüz dö­nem­ler­de “HA­YIR­LI’ olsun iba­re­si­ni bü­yü­tüp üs­tü­ne çiçek koy­du­ğu­nu ve pay­laş­tı­ğı­nı bi­li­yor muy­du­nuz?
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım ata­dı­ğı­nız rek­tör ile Genel Sek­re­te­ri Baki A’nın ta­ri­kat şey­hi­nin elini öp­tü­ğü gö­rün­tü­ler­le Tür­ki­ye ka­mu­oyu­nu meş­gul et­ti­ği­ni bi­li­yor munuz ?
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım, Sayın Rek­tör’ün sokak ara­la­rın­da ben ve eşime göz­da­ğı verip fo­toğ­ra­fı­mı­zı çek­tir­di­ği­ni, işi gücü bı­ra­kıp bizi takip et­ti­ği­ni, te­le­viz­yo­na çıkıp hiç sı­kıl­ma­dan par­mak sal­la­yıp (O karı koca ga­ze­te­ci) di­ye­bi­lecek kadar sözde li­ya­kat sa­hi­bi bir şah­si­yet ol­du­ğu­nu bi­li­yor mu­su­nuz )
Sayın Cum­hur­baş­ka­nım ata­dı­ğı­nız rek­tö­rün Aydın Va­li­si iken sayın Yavuz Selim Köş­ger’den silah ruh­sa­tı mü­ra­ca­atı yap­tı­ğı­nı, olum­suz yanıt alın­ca da tü­fek­çi­ye git­ti­ği­ni ve muh­te­me­len tüfek al­dı­ğı­nı bi­li­yor mu­su­nuz ?
Sayın cum­hur­baş­ka­nım, bence tüm bu yaz­dık­la­rı­mı bi­li­yor mu­su­nuz ? Çünkü size bu ko­nu­la­rı ak­ta­ra­cak ce­sa­ret­li in­san­lar bu mem­le­ket­te yok. Her­kes kol­tuk pe­şin­de, yu­ka­rı­da yaz­dık­la­rım kadar 2 sayfa daha ya­za­cak­la­rım da var ama ben ya­zar­ken yüzüm kı­za­rı­yor, uta­nı­yo­rum, sı­kı­lı­yo­rum, ve en önem­li­si ADÜ’de öğ­re­nim gören 45-50 bin genç için çok üzü­lü­yo­rum üzü­lü­yo­ruz.

Sayın Cum­hur­baş­ka­nım Adnan Men­de­res Üni­ver­si­te­si’nden sa­de­ce bir kaç ger­çe­ği bel­ge­le­ri ile si­zin­le pay­laş­tım. Sayın rek­tör şimdi gene Efe­ler Ka­ra­ko­lu’nda so­lu­ğu alır ki alış­tık artık. Ha Efe­ler Ka­ra­ko­lu de­miş­ken orada sayın rek­tö­rün ne zaman, ne şe­kil­de, nasıl ka­yıt­la­ra geç­ti­ği­ni de bir sorar mı­sı­nız ? Birde eğer yo­lu­nuz bu­ra­la­ra dü­şür­se Adnan Men­de­res Üni­ver­si­te­si’ni bir zi­ya­ret et­se­niz meş­hur Da­nış­man Romeo Emre ile ta­nış­sa­nız, ADÜ Kam­püs­te ihale edi­len yer­le­rin dos­ya­la­rı­nı bir okut­sa­nız acaba düz­gün mü diye bak­sa­nız daha neler neler öğ­re­ne­cek­si­niz ama .. aması var. Say­gı­la­rım­la sayın Cum­hur­baş­ka­nım….