KORONAVİRÜS YORUMLARININ YILDIZI ADÜ'LÜ BÜLENT ERTUĞRUL..
SUAT DENİZ

SUAT DENİZ

KORONAVİRÜS YORUMLARININ YILDIZI ADÜ'LÜ BÜLENT ERTUĞRUL..

29 Nisan 2020 - 09:49

 
 
ADÜ mikrobiyoloji uzmanı Prof. Dr. Bülent Ertuğrul  geçen akşam televizyonda öyle güzel şeyler söyledi ki katılmamak mümkün değildi... Zaten itiraz etmek de mümkün değil. Ne dedi sayın Ertuğrul,
 
“Pamukkale’de travertenler beyazlamaya başladı . “İstanbul da yunuslar yüzüyor artık” dedi
O kadar beğenildi ki bu sözler sosyal medyada çok güzel yorumlandı, altı çok güzel ifadelerle dolduruldu.
ADÜ Öğretim Üyesi Bülent Ertuğrul, bence her akşam televizyonlarda yorum yapan bilim kurulu üyelerine hepsini ikiye katlayıp boy ve kilosuyla böldü, koronavirüs yorumcularının yıldızı oldu. Onunla Aydınlı olarak ne kadar övünsek azdır. Sayın ADÜ  Rektörüde sanırım böyle bir hocaya sahip olduğu için övünüyordur. Şu ana kadar pek bir yorumunu görmedik ama. Neyse..  Sayın Bülent Ertuğrul gerçekçi, sağlam temeller üzerine halkın anladığı dilden yorumları ile gözde oldu..
Bülent Ertuğrul gibi hocalar televizyonda çoğalınca her şeyden önce bu tür programların gediklisi şarlatan doktorlar da yok oldu.  Çünkü işinin ehli doktorlar konuşmaya başladı.
Ayrıca dikkat ettiniz mi ?
Aktarlar, üfürükcüler, yüce Allah’ı ve Peygamberimizi kullanarak halkı kandıran din simsarları, hacamatcılar, marankiler, haramkiler, sarı kantoroncular, kelle paçacılar ve sülükçülerin tamamı ortadan kayboldular.
Meydanları gerçek sahiplerine bırakmak zorunda kaldılar.
Çünkü bu sahtekarların satmaya çalıştıkları kendilerine bile fayda etmiyormuş meğer hepsi kıçından korkup evlerine kapandılar.
Takke düştü kel göründü nihayet...
Sağolasın Bülent hocam..