Gazeteci kılıklı soytarı..
SUAT DENİZ

SUAT DENİZ

Gazeteci kılıklı soytarı..

25 Aralık 2020 - 00:40

“Önce soytarıyı açalım…hani Aydın’da son günlerde herkesi hırsız ilan eden,tüm gazetecileri zan altında bırakan, bir soytarı varya ..
Olaya şurdan bakalım ilk, soytarının görevi kralı güldürmektir, eğlendirmektir. Soytarı nüktedandır. Ancak soytarı bazen sivri dillidir. Soytarı kimi zaman deliliğin arkasına sığınır, hastadır, inanılmaz akıllıca laflar eder ve taşı gediğine koyar kendince,  Yani zaman zaman da eleştirel dili ama kendisinin eleştirilmesine hiç tahammül edemez . O yüzden soytarı sözcüğü bu tip gazetecileri tam olarak anlatmaya yetmez.
Buna birde dalkavuk diyebiliriz. Şimdi "hırsız" diye haykırdığı başkandan  zamanında neler aldığını Aydın kamuoyu bir bilse, yaşlı ÇİNELİ Necati amcanın tohur paralarını çıtır çıtır yediğini Aydın kamuoyu bilse, Davet ettiği konuklarının ses kayıtlarını, görüntülerini gizli kamera ile aldığını Aydın kamuoyu bir  bilse, kendi personelini hatta akrabasını hırsızlıkla suçladığını Aydın kamuoyu bir bilse, sakallı yoldaşının hakkında “konuşursam Aydın’da yürüyemez” dediğini Aydın kamuoyu bilse,
aynı sakallının malum medya ssahibinin yada sahiplerinin  gizli ilişkilerinin ve kayıtlarının olduğunu ulu orta anlattığını Aydın kamuoyu bir değil bir kaç kez bilse.. 
Bak soytarı gazeteci
Blinmesi lazım, Soytarının görevi kralı güldürmektir, eğlendirmektir….(Çok iyi yapıyorsun) … Soytarı nüktedandır. Ancak soytarı bazen sivri dillidir. Soytarı kimi zaman deliliğin arkasına sığınır (çok iyi  yapıyorsun),  Soytarı inanılmaz akıllıca laflar eder ve taşı gediğine koyar (çok iyi yapıyorsun)  ama sadece kendine inandırıyorsun, .
Sen ve senin gibi soytarıların  zaman zaman da herkesin alışık olduğu eleştirel dili vardır ama sizler kendinizi hiç eleştiri içine aldırmazsınız   O yüzden soytarı sözcüğü bu tip gazetecileri tam olarak anlatmaya yetmez. Ama soytarı soytarıdır  aynaya baksa değişik göründüğü gün o zaman şüpheleniriz 
Bak soytarı,  o elindeki medya gücünü sadece seçim dönemi öncesi kendisinden hergün  övgüyle bahsettiğin yayın yaptığın binaya sayın başkan gelmeden, aynı "Masumlar Apartmanı’"ndaki dizi rolündeki "Safiye" gibi her yeri 1,2,3,4 defa saydırıp temizlettirdiğin arkasından tekme vurup gönderdiğin temizlikçileri  ne çabuk unuttun.
Senin  bu soytarılıklarını,  gasbettiğin kiralık binada  ahlaksızca namussuzca, şerefsizce Özlem Çerçioğlu aleyhine dil kullanmana artık kimse itibar etmiyor. Çünkü sen hem soytarı hem de hastalıklı bir ruh sahibisin.  Yine bak gazeteci kılıklı soytarı,  ortada bir hırsız varsa önce aynaya bir daha bak ve şunu unutma,  
Gazete, gazeteci hep olacak. Çünkü dünyada gerçek bir değil bin yüzlü! Gerçeğe bir değil, bin pencereden bakılır. İnsanoğlu yalanda yaşamak istemez. Gerçeği merak eder. Onun için de gazeteci milleti senin gibi soytarılara rağmen var olmaya devam edecek. Ve birgün, gerçek saygısı olan, gerçeğin peşinde koşan gazetecilerle soytarılar ister istemez birbirinden ayrılacak benden söylemesi...ha bu arada sen önce şu vatandaşlık görevlerini yerine getir, kamera ile içeri gir.. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyesine  boçlarını öde canlı yayında göster..bak bir hafta kaldı vatandaşlık görevini yap..….