Bu gidişle AK Partililer "Topuklu Efe"nin arkasından daha...
SUAT DENİZ

SUAT DENİZ

Bu gidişle AK Partililer "Topuklu Efe"nin arkasından daha çok bakar...

19 Nisan 2021 - 15:08

AK Parti Aydın teşkilatlarında seçimler yağıldı büyük kongre gerçekleşti, MKYK’de Metin Yavuz gitti, Seda Sarıbaş geldi ve bütün taşlar yerine oturmuş gibi bir durum ortaya çıktı.
 Oysa görünen köyün arka tarafında o kadar çok sorun, hesaplaşma, iç çekişme, kıskançlık fesatlık var ki bunlar köyün öbür tarafında saklı..
Son olarak  AK Parti'li Bozdoğan Belediyesi’nde işten çıkarılan işçilerin mahkeme yoluyla geri dönmeleri ve belediyenin bunun yüzünden 10 milyon TL’lik bir hak ödeme zorunluğu ile karşılaşması belediye başkan yardımcısının istifası sorunların cabası oldu.
Bir başka konuda  sağlık kuruluşuna alınacak bir personel için adeta birbirleriyle kıyasıya savaş veren AK Parti  ve MHP İl Başkanı arasındaki düellodan MHP İl Başkanın kazanması da başka bir konu.. Ufak gibi gözükse de bir tanecik personel için neler neler yaşanmış bir bilseniz…Kıyıda köşede oturup kim kime iş sözü verdiğini de bilen biliyor.. 
Şu gerçek ama AK Partililer kabullenmiyorlar, pandemi süresinde Aydın’da vatandaş isyanda iken, vatandaşlarla muhatap olmayan ve kibirli davranan bazı AK Partililer sosyal medyayı kullanarak reklamını yapıp vatandaşların gözünü boyuyor…
AK Parti milletvekilleri ve vatandaşların çoğu bu tiplerden o kadar rahatsız ki ama susmak zorunda kalıyorlar. Bakın milletvekilleri de dahil…
“Eskiden bir telefon açılır, yada kapımız çalınır derdimiz sorulurdu, şimdi derdimiz için makam odalarının kapılarına yaklaşamıyoruz" diyen vatandaşların sesi o kadar yükselmeye başladı ki.. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan millete ne kadar yakınsa bazı Aydın’daki AK Partili yöneticiler ne hikmetse her geçen gün o kadar vatandaşlardan uzak kalmak için yarışıyor.
Erdoğan millete karşı ne kadar alçak gönüllü ise maalesef bazı AK Partililer  millete karşı bir o kadar kibirli davranıp insanları Ak Parti'den soğutuyor hatta nefret ettiriyor. 
Devlet Bahçeli dolayısıyla MHP’liler  çıkarsız menfaatsiz bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği desteği maalesef AK Parti içindeki  üst düzey yüzler  veremiyor, vermiyor.
Çok açık ve net Kibirlilik AK Parti'yi bitiriyor.
Şimdi bunu yazdım diye ne sallayacaklar tahmin ediyorum. Ama gerçekler acıdır.  Daha düne kadar bar pavyondan çıkmayanların parlak takım elbise dar ve kısa paça çift veya iki  telefonla tabana karşı gayrı samimi gülümseyenleri de bilen iyi biliyor.

Bir  zamanlar mahallenin abisi kardeşi olanlar bugün millettle alay edercesine  bakıp camlarına filim çekilen makam araçları ile havalanmış paraşütsüz uçuyorlar. Biri tapuda, biri sağlıkta, biri Kültür Turizm Müdürlüğünün içinden çıkmıyor.. 
Oysa anlamıyorlar ki Tayyip Erdoğan olmaz ise yarın hiçbirinin siyasi ederleri olmayacak. Sıradan insanlar olacaklar gerçi şimdiden sıradanlaşanlar o kadar çok ki onlarda yok olup hak ettikleri yere dönecekler.
Son olarak sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan artık o güvendiği bazı Aydın’daki AK Partilileri nasıl kimle yapar bilemem amam süzgecinden geçirip uyarması gerekir. Zira Sayın Cumhurbaşkanını nasıl kim aldattıysa  Türkiye Cumhuriyeti’nde Yargıtaydan sabıkası kesinleşmiş birini bu ile atamasını yaptıranlar bir gün bu vebalin altından kalkamayacak zira… 
Arkasına 3 veya 5 siyasetçi alıp hava atan bazıları bu bu günleri çok arayacaklar. Artık şu tepeden bakmayı, Sayın Cumhurbaşkanının gölgesinde siyaset yapmayı  bırakın halka hizmet edin bu millet sizi o koltuklardan indirmesini çok iyi bilir. Yoksa daha çok topuklu efenin arkasından bakarsınız taaa 2009’dan beri baktığınız gibi….