AK PARTİ AYDIN'DA  TRİBÜNE OYNAYANLARIN SONU...
SUAT DENİZ

SUAT DENİZ

AK PARTİ AYDIN'DA  TRİBÜNE OYNAYANLARIN SONU...

09 Mayıs 2021 - 13:45



Siyasette makam mevki peşinde koşma hırsı, dün de vardı, bugünde var! Hele Aydın'da ezelden beri varmış ki ben ve benim kuşak yani 50'li kuşak çok eskileri büyüklerimizden duyuyoruz.
Aydın siyasetinde bu hırs yüzünden, yola çıktıklarını, yolda bulduklarına değişenler olduğunu gördük geçmişte de olmuş.
Ama şahsen ben şunu öğrendim ki, siyasette yükselme hırsı, sevgi ve saygıyı yok sayarak, sadece güçlü olmayı öne çıkarıyor.
Bu hırs yüzünden güç peşinde dörtnala koşturanlar, tek tek her şeyi unutmaya başladı son dönemlerde.…
Nefsin tetiklediği siyasi hırs yüzünden siyasetçi, maneviyattan yavaş yavaş uzaklaşmaya, göz göre göre yalan söylemeye mecbur kalmaya  başladığını görüyoruz yine bu zamanda... 
Maneviyattan uzaklaşan siyasetçi yalan, dolan ve dolap dolu alavere dalavere işlerin içine gidiğini,  partilisine  ve partililerine  şirin gözükmek uğruna hiç sıkılmadan yüzünü kızartmadan kıvırdığını görüyoruz son zamanlarda...
Arkadaşlıkları, kardeş abi ilişkilerini dostlukları unutur ve kendini diğer insanlardan farklı görmeye başlayanları görüyoruz Aydın siyesetinde ve özellikle üstüne basa basa yazıyorum maalesef AK Parti cenablarında !
Zaman geçtikçe kendini dev aynasında görmeye başlayanların hızla çoğaldığını görüyoruz partide..
Bir anda dev aynasında görmenin verdiği güçle içinde insanlar üzerinde hakimiyet kurma duygusu harekete geçenleri gözlemleriyoruz burnumuzun dibindeki AK Parti il binasının kapalı kapalı arklasındaki bazı arkadaşlarda..
Oysa harekete geçen bu duygu habis bir ur gibi bütün benliğini kaplayacağını düşünemiyor bu sözde siyaset yapan arkadaşlar..!
Ve maalesef bu habis duygu, yalan söyletip, dalavere yaptırıp, toplumsal ve ahlaki değerleri çiğnetiyor 
Burdan naçizane bir görüşümü de aktarayım kızsanızda, binbir naz ile verdiğiniz reklamları kökten kesip, kapısına geçmişte siyah çelenk bıraktığınız medya kuruluşuna yağdırsanızda,şunu iyi bilin,     arkadaşlıkları, dostlukları hiçe sayan, maneviyatı yok sayan ikiyüzlü siyasetle makam sahibi olmak, bataklık içine kaygan ve yumuşak zemin üzerine çok katlı bina yapmaya benzer!
Bataklık içine yapılan bu bina hiç beklenmedik bir zamanda çöker! Şimdi olmasada elbet birgün çöker
İkiyüzlü siyasetle makam sahibi olanların sonu da, tıpkı bataklık içine yapılan bina gibi olur!!!
O yüzden lütfen TRİBÜNE OYNAMAYIN ZİRA O TRİBÜNLER DE BİR GÜN SİZİ ALAŞAĞI EDER VE BU YÜZDEN Kİ,  kimlerin arkasında durduğunuzu, kimlere şirin gözükmek istediğinizi, kimlerin sırtını sıvazladığını şöyle bir etrafınıza  bakıp iyi düşünün,  bir gün elinizde kuş, ve kafesinde tuttuklarınız da  uçar gider.giden ve gidecekler gibi ...
***