Gökhan Ökten'den tokat gibi söz: "Apo’yu salıvererek Mustafa Kemal’in askerleri olunmuyor"

Gökhan Ökten'den tokat gibi söz: "Apo’yu salıvererek Mustafa Kemal’in askerleri olunmuyor"

Gökhan Ökten'den tokat gibi söz:
27 Nisan 2023 - 15:45

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, , seçim çalışmaları kapsamında Sultanhisar Atça ve Köşk’ü ziyaret etti.
Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Ökten, partisinin 8 milletvekili adayının ilçelerde çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirtti.
Sahada vatandaşlardan çok güzel dönüşler aldıklarını ifade eden Ökten, . seçime sayılı günler kala Aydın'ın her köşesinde  sadece AK Parti, Cumhur İttifakının  var olduğunu diğer partilerin görülmediğini vatandaş tarafındamn iletildiğini söyledi.
Sultanhisar İlçe Başkanlığınıda ziyaret eden  Gökhan Ökten, İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu, Kadın Kolları Başkanı Serap Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Mert Bayarlar ve parti teşkilatıyla da toplantı yaptı.
Sultanhisar'dan  Atça’ya geçen  Ökten,  burada da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
 Atça’da  Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı İsa Durak ve oda üyeleriyle de görüşen Ökten, “Biz Atatürk’ün partisiyiz diyen seçmene söylüyorum; Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyenler Apo’nun teröristleri ile kol kola. Mustafa Kemal’in askeriyiz demek; İHA, SİHA, Anadolu Gemisini yapmak ve Karadeniz’de doğalgaz çıkarmaktır. Apo’yu salıvererek Mustafa Kemal’in askerleri olunmuyor. Tam tersine Mustafa Kemal’in kemiklerini sızlatan bir süreç” diye ifade etti.

Ziyaretleri kapsamında Köşk'e geçen Ökten, burada Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ve AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ile yemekte bir araya geldi. Daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi'nde AK Parti Teşkilatıyla buluştu.