Atay, "Hiç kimse kitap kafeleri kapatamaz. Efeler halkı kapattırmaz."

Atay, "Hiç kimse kitap kafeleri kapatamaz. Efeler halkı kapattırmaz."

Atay,
21 Mart 2024 - 09:06

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay’ın ilçeye kazandırdığı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nin açılış töreni adeta mitinge dönüştü.

Açılışta rekor hizmetleri hakkında konuşan Başkan Mehmet Fatih Atay,  Türkiye’ye örnek patentli projesi Kitap Kafelere değinirken, kendisini dinleyen kalabalığın coşkusu yükseldi. Gençlerin, öğrencilerin güvenli ortamda ikramlar eşliğinde ders çalışıp kitap okuyabildikleri Kitap Kafelere kimsenin dokunamayacağını belirten Başkan Atay “Birileri ‘Kitap Kafeleri kapatacağım’ demiş. Hiç kimse kitap kafeleri kapatamaz. Efeler halkı kapattırmaz.” dedi. 

“RAKİPLERİMDEN KOKMUYORUM”

“Çocukların eğitimi için yapılmış olan bir hizmeti kapatacağım diyen bir anlayışa sahip rakiplerim var. Ne kadar acı bir durum değil mi?” diyerek sözlerine devam eden Atay, “Eğitimden nasibini almamış, Efeler'in marka kent olma konusunda çırpınan bir belediye başkanının yaptığı hizmetten mutluluk duymayıp, tam tersine o güzel hizmeti kapatma anlayışını içine sindirebilmiş rakiplerimle uğraşmaktan hiç korkmuyorum. Afişlerimizi yırtarak hizmetlerimizi duyurmamızı engellemeye çalışanlar var. Biz Efeler halkına güveniyoruz. Çünkü Efeler halkı bilir. Efeler halkı merttir. Efeler halkı kadirşinastır.” diye konuştu.

“BENİM YAPTIKLARIMI ONLAR HAYAL BİLE EDEMEZ”

 Sözlerinin yüzde 96’sını gerçekleştiren bir belediye başkanı olarak gururla halkın karşısına çıkan Başkan Atay sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim yaptıklarımı onlar hayal bile edemez. Ama şimdi sıra sizde. Ben 5 yıl önce verdiğim sözleri gerçekleştirdim, görevimi yaptım. Şimdi görevini yapma sırası sizde. Vefalı olduğunuzu biliyorum, cefakar olduğunuzu biliyorum, kadirşinas olduğunuzu biliyorum. Tarihine, kültürüne, sporuna, müziğine, Efeler halkına sahip çıkan Efeler'in çocuğu Mehmet Fatih Atay’a sizin de sahip çıkacağınıza inanıyorum.