ADÜ Dergi’nin 4. sayısı yayımlandı

ADÜ Dergi’nin 4. sayısı yayımlandı

ADÜ Dergi’nin 4. sayısı yayımlandı
20 Temmuz 2023 - 11:04

Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğrenci Uygulama Dergisi olan ADÜ Dergi’nin dördüncü sayısı Temmuz 2023’te yayımlandı.
ADÜ Dergi’nin Genel Yayın Yönetmenliğini Doç. Dr. Ali Emre Dingin, Yazı İşleri Müdürlüğünü Doç. Dr. Eren Ekin Ercan, Dr. Öğr. Üyesi Hicabı Arslan ve Öğr. Gör. Aslıhan Topal, Editörlüğünü ise Arş. Gör. Samet Akveran, Batuhan Yavuz, Aydan Kayhan, Deniz Yıldırım, Şevval Delal ve Simge Şahin üstlendi.
Gazetecilik Bölümü son sınıf öğrencilerinin ders kapsamında yapmış olduğu haberlerin yayımlandığı ADÜ Dergi’nin dördüncü sayısında, dönemin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile söyleşi: ‘Yarım Kalan Devrim Hikayesi TOGG ile Tamanlandı’ özel haberinin yanı sıra Aydın Valisi Hüseyin Aksu ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ile yapılan röportaj yer aldı.

Yaşamdan kültür-sanata, spordan sağlığa, araştırma haberden öğrenci söyleşilerine kadar birçok haber ADÜ Dergi’de yer aldı.
Öğrenciler ADÜ Dergi’de yayımlanan haberleri ve dergi tasarımını TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ve Genç İletişimciler Yarışması gibi birçok yarışmaya gönderebilecek.

Öğrenciler, ADÜ Dergi sayesinde hem deneyim kazanmış olup hem de yaptıkları çalışmaları özgeçmişlerine ekleme imkânı bulmuş oldu.
Üniversite Matbaasında basılan ve her sayısı dönem sonu olacak şekilde yılda iki sayı çıkarılmakta olan ADÜ Dergisi, online okumak için gzt.adu.edu.tr internet haber sitesinden ve sosyal medya platformlarından takip edilebilir.