• Reklam

Diş Hekimliği Fakültesi 5. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Diş Hekimliği Fakültesi 5. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Diş Hekimliği Fakültesi 5. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
05 Haziran 2023 - 11:18


Adnan Menderes Üniversitesi  Diş Hekimliği Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.
Törene, ADÜ  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Onur Şimşek, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Cesur, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sultan Keleş, Aydın Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Şafak Önal ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Dönem Birincisi Dr Evrim Öztürk konuşmasında, öğretim üyelerine ve ailelerine teşekkür ederek mezuniyet kütüğüne isim plaketini çaktı.
Aydın Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Şafak Önal konuşmasında, genç diş hekimlerine mesleki dayanışmanın öneminden bahsederek kayıtlı oldukları meslek odalarına ve birliklerine sahip çıkmaları ve destek olmalarını tavsiye etti. Önal, mezun öğrencilere Aydın Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu adına meslek hayatlarında başarılar diledi.
Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sultan Keleş de yaptığı konuşmada, yeni mezunlara sarf ettikleri kıymetli emek ve gayretlerinden dolayı tebrik edip, öğretim üyelerinin öğrencilere sadece bilimsel bilgi aktarmakla kalmayıp aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilinci, etik değerler ve hasta-hekim ilişkileri konusunda rol model olduklarını belirterek emekleri için teşekkür etti.

"Mutluluğunuzu paylaşıyorum"

Yıllar süren özverili çalışmalarının karşılığının alındığı bu önemli günde öğrencilerin mutluluklarını paylaştığını belirten Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, “Üniversite eğitiminiz burada sona eriyor ama hekimlik göreviniz henüz yeni başlıyor. Bu nedenle sizlere tavsiyem mesleğinizi icra ederken araştırmaya, uygulamaya, öğrenmeye ve kendinizi geliştirmeye devam etmenizdir.” dedi.

".Gayretli, vefalı, ve adil olun"

Öğrencilere meslek hayatlarında başarılar dileyen  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, “Bugün öğrencilerimiz hekimlik yemini edecek ve mesleklerine büyük bir sorumluluk ile başlangıç yapacaklardır. Gayretli, vefalı, ve adil olun” diyerek tüm öğrencilere mezuniyetlerinin hayırlı olmasını diledi.
Tören, dönem birincisine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, dönem ikincisine Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz ve dönem üçüncüsüne ise Aydın Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Şafak Önal tarafından plaketlerinin takdim edilmesinin ardından mezun öğrencilere belgelerinin verilmesi ve kep atma seremonisi ile son buldu.