Mustafa Savaş'ın kahve ziyareti mitinge dönüştü

Mustafa Savaş'ın kahve ziyareti mitinge dönüştü

Mustafa Savaş'ın kahve ziyareti mitinge dönüştü
10 Şubat 2024 - 08:05

 

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'ın Efeler'de gerçekleştirdiği kahve ziyareti mitinge dönüştü
AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, seçim çalışmalarına Efeler'de devam etti. Kemer Mahallesi'nde kahve ziyaretinde bulunan Savaş, vatandaştan yoğun ilgi görünce ortalık miting alanına döndü.
Burada kalabalığa seslenen Savaş, "31 Mart akşamında Aydın'ın tamamında başarı hikayesi yazacağız. Tarihiyle, medeniyetiyle, bereketli topraklarıyla, kültürüyle, yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor Aydın. Biz de Aydın'ımızı gerçek belediyeciliğiyle tanıştırmaya hazırız. Güzel hizmetlerimizle buluşturmaya hazırız" dedi.

"Akıl ile bu şehri yöneteceğiz".
Aydın'da 15 yıldır kayıp yıllar yaşandığını ifade eden Savaş, "Bunu telafi etmek için, eser ve hizmet siyasetimizi buluşturmak için, gerçek belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktık. Hep birlikte bu şehri yönetmek için yola çıktık. Ben yaptım oldu anlayışıyla değil, ortak akıl ile bu şehri yöneteceğiz. 15 yıldır bu şehri algı ile yönettiler. 1 Nisan'dan itibaren bu şehri akıl ile yöneteceğiz" diye konuştu.
Öte yandan Savaş'ın konuşması tezahüratlarla bölündü. Özellikle gençler, "Savaş gelecek, Özlem bitecek" sloganını hep bir ağızdan söyledi.