Aydınlı emekliye her ay 5 bin TL müjdesi

Aydınlı emekliye her ay 5 bin TL müjdesi

Aydınlı emekliye her ay 5 bin TL müjdesi
16 Mart 2024 - 12:15

Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, emeklilere her ay 5 bin TL verileceğini açıkladı.

Seçim heyecanıyla birlikte partiler, adaylar ve seçmenler yoğun bir mücadele içerisine girmiş bulunuyor.

Belediye başkanlıkları, belediye meclis üyelikleri ve muhtarlık gibi birçok önemli görev için yarışacak olan adaylar, seçmenlerin beklentilerini ve taleplerini karşılamak adına vaatlerini sıralıyor.

EMEKLİYE HER AY 5 BİN TL

Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Haber Global’de canlı yayına katılarak soruları cevaplandırdı. Mustafa Savaş, Aydın’da yaşayan emekliler için müjdeyi verdi. Savaş, emekli kartla birlikte her ay 5 bin TL destek vereceklerini açıklayarak,
“Emeklilerimize Müjde! Su, doğalgaz, telefon, internet ve elektrik dahil tüm faturalarınızı ödeyebileceğiniz; şehir esnafından dilediğinizce alışveriş yapabileceğiniz, her ay limiti yenilenen Emekli Destek Kartı ile Aydın için yol açık”dedi.


ÖĞRENCİLERE 1000 TL BURS
Öğrenciler için de burs vaadinde bulunan Mustafa Savaş, her ay 1000 TL burs imkanından yararlandıracaklarını kaydederek, “Bunları yaparken bütün hesabını kitabını yapıyoruz. Aydın’ımız için çalışacağız"