TDP Aydın’da Başkan Yasan güven tazeledi

TDP Aydın’da Başkan Yasan güven tazeledi

TDP Aydın’da Başkan Yasan güven tazeledi
28 Ağustos 2021 - 14:49

 

Türkiye Değişim Partisi(TDP) Aydın İl Başkanlığı 1’nci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Kongrede mevcut Başkan Selçuk Yasan güven tazeledi.

 

 Türkiye Değişim Partisi(TDP) Aydın,  6 ilçe kongresini tamamlamasının ardından il kongresini gerçekleştirme hakkı kazandı.

Nisan ayında başkanlık koltuğuna atanan Selçuk Yasan, 1’nci Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

 

Aydın siyasetinde TDP’nin de var olduğunu bugün ispatladıklarını belirten Yasan, gelecek ay da kurultay için hak kazanmış olacaklarını vurguladı.

Yasan, “11 ilçemizde yıl sonuna kadar teşkilatlandırma çalışmalarını tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz 31 Aralık’a kadar Türkiye Değişim Partisi’nin Aydın’da 10 bin üyesinin olmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yasan’ın yönetiminde, Yılmaz Kutay, Metin Aydınalp, Volkan Demirci, Abit Zencirci, Yunus Karan, Nilgün Erdinç, Ersin Çağlayan, Cenk Bulut, Sabiha Uçan, Ergin Tekdemir, Ayşe Yüksel, Abdulkadir Pamukçu, Basri Memiş, Metin Işık, Aydın Uyanık, Ayla Kavraz ve Hasan Bozkurt yer aldı.