Nazilli Belediyespor lige döndü

Nazilli Belediyespor lige döndü

Nazilli Belediyespor lige döndü
03 Aralık 2021 - 13:59

   2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, Türkiye Kupası 4. Tur maçında  21 yıllık maçın rövanşı için güçlü rakibi MKE Ankaragücü karşısında tur aradı. Ancak ikinci yarıda 2 si penaltıdan olmak üzere yedi üç gol ile 3-0 mağlup olarak kupaya veda ederken lige döndü. 
Nazilli Belediyespor, deplasmanda şeytanın bacağını kırmak istiyor. Bu sezon deplasmanda sadece 1 kez kazanan Nazilli Belediyespor, Ankara Demirspor karşılaşmasında 6 maçlık deplasman galibiyeti hasretine son vermek istiyor. 
Hafta içi kupa mesaisinde Ankaragücü’ne karşı rotasyonla kadro ile mücadele eden ve 3-0 mağlup olan Nazilli Belediyespor gözünü yeniden lige çevirdi. 2. Lig Beyaz Grup’ta play-off’u hedefleyen Siyah Beyazlılar, ligin 16. Haftasında 5 Aralık Pazar gün, saat 13:00’te deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Ligde 19 puanla 9. Basamakta bulunan Nazilli Belediyespor, kendisiyle aynı puana sahip olan ve averajla bir basamak üstünde yer alan Başkent ekibini yenerek üst sıralarda kendine yer bulmak istiyor.
Nazilli Belediyespor, Ankara deplasmanı öncesi deplasman karnesiyle sınıfta kaldı. Deplasmanda sadece 1 kez kazanan ve 2 kez de berabere kalarak 5 puan toplayan Siyah Beyazlılar, 4 maçta rakiplerine boyun eğdi. Mağlup olduğu 3 maçta rakip kaleleri sarsamayan Siyah İnciler, 6 maçtır deplasman galibiyeti hasreti çekiyor. Nazilli Belediyespor, hem deplasmandaki kötü seriye son vermek hem de üst sıralara tutunmak için Ankara Demirspor’u yenmek istiyor.
    Teknik Direktör Kadır Kar, “Ziraat Kupası karşılaşmasında MKE Ankaragücü karşısında ilk yarıda çok iyi mücadele etmemize rağmen ikinci yarıda ikisi patlıdan olmak üzere 3 gol yiyerek 3-0 mağlup olarak deplasmanda kupaya veda ettik. Gözümüzü lige çevirdik. Deplasmanda karşılaşacağımız Ankara Demirspor karşılaşmasında galip gelmek ve 3 puan alarak Nazilli ye dönmek istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.