Aydınlı Genç Boksörler Türkiye Şampiyonasında Zirveye Çıktı

Aydınlı Genç Boksörler Türkiye Şampiyonasında Zirveye Çıktı

Aydınlı Genç Boksörler Türkiye Şampiyonasında Zirveye Çıktı
01 Şubat 2024 - 12:12


 
Mersin'de düzenlenen Naci Oral Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Aydınlı Milli sporcuların muhteşem performansına sahne oldu. 63 ilden toplamda 727 sporcunun katıldığı turnuvada, Aydın'ın gururu olan genç boksörler, büyük başarı elde ettiler.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Milli Takım Boks Antrenörü Yavuz Kılıç'ın önderliğinde yetişen Milli Boksörlerimizden, 60 Kg İbrahim Alp Bakır üçüncü kez, 51 Kg. Tevfik Akkaş ise ikinci kez Türkiye şampiyonu oldular. Bu önemli başarı, Aydın'ın adını Türkiye genelinde duyurarak spor camiasında büyük bir gurur kaynağı oldu.
Şampiyonaya damga vuran Aydınlı genç boksörler, elde ettikleri başarı ile sadece bireysel bir zafer elde etmekle kalmayıp, aynı zamanda Aydın'ı boks arenasında başarıyla temsil etmenin onurunu yaşattılar.
Aydın Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü;
Muhteşem performansınız ve elde ettiğiniz Türkiye Şampiyonluklarıyla Aydın'ın gururu olan ve bu zaferle sadece kendilerini değil, aynı zamanda Aydın'ı da en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.