Türkiye Şampiyonundan Kürşat Başkan’a ziyaret

Türkiye Şampiyonundan Kürşat Başkan’a ziyaret

Türkiye Şampiyonundan Kürşat Başkan’a ziyaret
14 Şubat 2024 - 13:05

Naci Oral Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında ikinci kez Türkiye şampiyonu olan Nazilli Belediyespor boksörü Tevfik Akkaş ve Milli Takım Baş Antrenörü Yavuz Kılıç, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti. 
24-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Naci Boks Şampiyonasında Nazilli Belediyesporu temsil ederek ikinci kez Türkiye şampiyonu olan Tevfik Akkaş, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 
Kulüp ve Milli Takım Baş Antrenörü Yavuz Kılıç ile Başkan Özcan’ı ziyaret eden Akkaş; “Başkanımız bugüne kadar her zaman maddi manevi bizlerin yanında oldu. Desteklerini bir gün olsun esirgemedi. Bizler de Nazillimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ettik. Kıymetli antrenörümüz başta olmak üzere sporun ve sporunun yanında olan herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz 2-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Hırvatista'nın Poreĉ kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve 20 Ekim-6 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacak Dünya Şampiyonasında başarı elde etmek. Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Özcan ziyaret sonrası başarılı sporcuyu altınla ödüllendirerek tekrar tebrik etti.