Efelerspor FK taraftarlarından muhteşem "şampiyonluk" kutlaması

Efelerspor FK taraftarlarından muhteşem "şampiyonluk" kutlaması

Efelerspor FK taraftarlarından muhteşem
01 Haziran 2022 - 08:38

 Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükselen ve Aydın'da büyük sevinç yaratan Efelerspor FK 09 taraftarları şampiyonluklarını gecikmelei de olsa muhtaşem bir organizasyonla kutladı.
Efeler'deki Hamsinoz Restoranda tribün liderlerinden Nahit Kalak tarafından organize edilen şampiyonluk kutlamasına yüzlerce taraftarın yanı sıra kulübün yeni başkanı Eymen Atay, Efebel Yönetim Kurulu Başkanı Levent Uygun Efebel ve Efelerspor FK Yönetim Kurulu Üyesi, Ali Yılmaz Tural, Uğur İşitman, Kulüp Müdürü Emre Doğan katıldı.



Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren şampiyonluk kutlamasında konuşan ve büyük sevgi gösterileri ile meşalelerle karşılanan  Başkan Eymen Atay, taraftarların bu sezon şampiyon olmalarında en büyük güçleri olduğunu belirterek, "Bu şampiyonlukta taraftarımızın inanılmaz katkısı var. Her maçımızda yanımızda oldunuz. Ama bu şampiyonluk burada kalmayacak. İnşallah Efeler halkıyla bir kez daha  bütünleşip bu şehire bir şampiyonluk daha yaşatmak ve çıtayı yükseltmek istiyoruz. Hepinizden Allah razı olsun" dedi.
Şampiyonluk gecesinde Efelerspor FK için hazırlanan yeni marş büyük bir coşkuyla söylenirken taraftarların sesi bölgeyi inletti.
Tribün liderlerinden Nahit Kalak da bu sezon şampiyon olacaklarına çok inandıklarını belirterek, "Bu şampiyonluk kutlamasını taraftarımız bizler fazlasıyla hak etti. Onların bu desteğini karşılıksız bırakmama adına böyle bir organizasyon hazırladık. Başkanımıza da sürpriz yaptık. Bize destek veren Hamsinoz İşletme Sahibi  Cihan Eroğlu'na da çok teşekkür ediyoruz. Artık Pazar günleri Adnan Menderes Stadı'nda 15 günde bir büyük bir futbol şöleni yaşanacak" diye konuştu.