ADÜ SPOR BÖLÜMÜ AKADEMİK BAŞARISIYLA GURU DUYDU

ADÜ SPOR BÖLÜMÜ AKADEMİK BAŞARISIYLA GURU DUYDU

ADÜ SPOR BÖLÜMÜ AKADEMİK BAŞARISIYLA GURU DUYDU
25 Mayıs 2023 - 15:36


Katıldığı yer yarışmadan ödüllerle dönen ve başarılarıyla “Şampiyonların Okulu” adıyla anılan Adnan Menderes  Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, sporda gösterdiği başarıları akademide de devam ettiriyor.
Son olarak hafta başında 16-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşen Yaz Spor Oyunları kapsamında Türkiye Üniversiteler Arası Basketbol Süper Lig müsabakalarında Türkiye ikincisi olarak ADÜ2'yü  ve Aydın’ı gururlandıran şampiyonların okulu, bu kez de akademik başarısıyla gururlandırdı.
17-20 Mayıs 2023 tarihleri arasında Manavgat’ta düzenlenen IV. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi’ne katılan Üniversitenin Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Aylin Uğurlu, kongrede ‘En İyi Sözel Bildiri’ ödülünün sahibi oldu.
Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Aylin Uğurlu, “Serbest Zamanda Sıkılma Algısı, Fiziksel Aktivite Katılım Motivasyonu ve Presenteeism” başlıklı çalışma ile Rekreasyon alanında ‘En İyi Sözel Bildiri’ ödülüne layık görüldü.