ADÜ kampüsü  Ortaöğretim Kurumlarını Ağırlamaya Devam Ediyor

ADÜ kampüsü  Ortaöğretim Kurumlarını Ağırlamaya Devam Ediyor

ADÜ kampüsü  Ortaöğretim Kurumlarını Ağırlamaya Devam Ediyor
25 Mayıs 2023 - 15:31




Yükseköğretime geçiş sınavları öncesi gezi ve bilgilenme amaçlı düzenlenen kampüs tanıtım etkinliklerinin son konukları, Özel Ortaca Çözüm Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.
Öğretmenleri eşliğinde Adnan Menderes Üniversitesini  ziyaret eden 11. Sınıf öğrencilerine, Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi tanıtılırken, öğrenciler fakülteleri ve üniversite hayatını yakından inceleme imkânı buldu.
İlgili akademik birimlere yönlendirilen öğrencilere bölüm temsilcileri tarafından; okulların bölümleri, teknik ve fiziksel imkânları hakkında bilgiler verildi. Kampüste yaşam, öğrencilere sağlanan imkânlar, sosyal faaliyetler ile fakültelerin ve meslek yüksekokullarının sahip olduğu fiziki ve sosyal imkânlar yerinde tanıtıldı.
Bölümler hakkında detaylı bilgi alarak ilgili bölümlerin laboratuvar ve araştırma merkezlerinde teknik gezi imkânı da bulan öğrenciler, Üniversitenin fiziki imkânları hakkında fikir edindi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercihleri arasına alacaklarını ifade eden öğrenciler, gezi sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirtti.