YAVUZ'DAN ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME ÖDEMELERİ MÜJDESİ

YAVUZ'DAN ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME ÖDEMELERİ MÜJDESİ

YAVUZ'DAN ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME ÖDEMELERİ MÜJDESİ
28 Nisan 2023 - 15:05



AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Kütlü Pamuk ve Ayçiçeği desteği, Küçük Aile İşletmesi Desteği ve Katı organik ve Organamineral gübre desteği olmak üzere, toplamda 424.596.312 TL  destekleme ödemesinin bugün itibariyle çitçilerin hesaplarına aktarılacağını müjdeledi.
Yavuz, yaptığı açıklamada, . Kütlü Pamuk Desteklemesi kapsamında Aydın’da 7008 çiftçiye 419.665.516 TL, TC no 8 ile bitenler 28 Nisan, 6 ve 4 ile bitenler 5 Mayıs, diğerleri ise 12 Mayıs tarihinde, Katı organik ve Organamineral Gübre desteklemesi kapsamında 2937 çiftçiye 4.636.882 TL, Küçük Aile İşletmesi Desteklemesi kapsamında 419 çiftçiye de  293.914 TL ödeneceğini duyurdu.

TOPRAĞI SEVGİYLE İŞLEYEN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE, ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Yavuz, şöyle devam etti:
"Ülkemizin tarıma uygun her karış toprağının en yüksek verimle ekilmesini ve çiftçilerimizin alın terlerinin karşılığını alabilmesini sağlamak için Cumhurbaşkanımız Sayın. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bütün kurumlarımızla birlikte devletimizin tüm imkanlarını seferber ediyor, her talebi dikkate alıyor, her imkanı kullanıyoruz. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nda da desteklemeleri artırarak sürdürecek, üretimin artırılması adına elimizden geleni yapacağız. Kütlü Pamuk ve Ayçiçeği Desteği, Küçük Aile İşletmesi Desteği ve Katı Organik ve Organamineral Gübre Desteği ödemeleri; toprağı sevgiyle işleyen tüm çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı olsun."