Aydınlılar artık iktidarın nimetlerinde yararlanmak istiyor, Mustafa Savaş diyor

Aydınlılar artık iktidarın nimetlerinde yararlanmak istiyor, Mustafa Savaş diyor

Aydınlılar artık iktidarın nimetlerinde yararlanmak istiyor, Mustafa Savaş diyor
14 Şubat 2024 - 13:11

31 Martta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, adaylar hergün vatandaşın oyunu alabilmek için gece gündüz çalışıyor.  Gittikleri yerlerde yaptıkları ve yapacakları icraatları halka anlatan adayları ilgi ile dinleyen vatandaşların genel görüşü bu kez Aydın'ın iktidar olanaklarından yaralanarak gelişmesine katkı sağlayacak ve bunu yapacak olanın da Cumhur ittifakı adayı Mustafa Savaş olacağı yönünde görüş bildirdiler.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun artık çok yıprandığını, ve her seçim döneminde olduğu gibi seçimlere 2 ay kala sokak sokak, mahalle mahalle çalışma yaptığına dikkat çeken vatandaşlar, bu çalışmaların sadece göz boyamaktan öteye  şu andan itibaren gitmeyeceğini belirttiler.
İktidarın hatalarının olduğunu bildiklerini ancak bu seçimde parti bayrağından çok aday isme oy vereceklerini söyleyen  vatandaşlar, Aydın'ın bir çok ilden geri kaldığını, bunun nedeninin de yerel yönetimle iktidar arasında uyum bozukluğu şeklinde yorumladılar.
Vatandaşlardan Kadir Duman, daha önce oylarını ailece mevcut başkana verdiklerini ancak, bekledikleri hizmetlerin yarısını alamadıklarını ifade ederek, "Bu kez partiye kadydım olmasada ailece Mustafa Savaş'a oy vereceğiz. İki kez seçim kaybetmesi beni pek ilgilendirmiyor. Sonuçta iktidarın vekili, ben inanıyorumki iktidarın bir belediye başkanın olduğu şehire, iktidarda olmayan biir şehirden daha fazla hizmet gelecektir. Aydın'ın trafik sorunu, pahalı su sorunu, çevre sorunları 5 yıldır çözülmedi.  Otoparklarda bile yer yok. Birde Mustafa Savaş'ı görelim" dedi.

Kemer Mahalesinde oturan Nuri Terzi de Özlem Çerçioğlu'nun artık değişmesi gerektiğini, kendisinin çok yorgun ve heyecanı bitmiş gördüklerini kaydetti.
AK Parti adayı Mustafa Savaş'ı Kemer'deki mahalle toplantısında ilk kez dinlediğini ve çok etkilendiğini belirten Terzi, "Mustafa Savaş, "iki seçim kaybetti yine kaybeder" diyenler bile bu kez bu adayı destekleyelim görüşünde. Sayın Özlem Çerçioğlu'nu tanıyoruz, ama ekibinde çok can yakan adamlar var. Yıllardır bu partiye oy verdim, destek oldum, Bir kez olsun başkanı bırakın, bir yardımcısyla görüşemedim. Bu kez oyumu Mustafa Savaş'a vereceğim, kaybederse de canımız sağolsun" diye konuştu.