Söke’de Makaraç'a isyan var

Söke’de Makaraç'a isyan var

Söke’de Makaraç'a isyan var
09 Mayıs 2023 - 10:37

 

Sezonu son maçta Yatağanspor ile 2-2 berabere kalarak hüsranla kapatan Sökespor'da futbolcular Başkan Tamer Makaraç'a isyan bayrağı açtı.
 Sökespor’u mucizevi bir şekilde 3.Lig’e çıkaramayan Kulüp Başkanı Tamer Makaraç’ın futbolculara ücretlerini ödemediği iddia edildi.

 

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sökespor’da üzeri örtülen para krizi gün yüzüne çıktı. Futbolcular, yayınladıkları bildiriyle, tribünler önünde şov yapan Kulüp Başkanı Tamer Makaraç’ın paralarını ödemediğini ve tehdit edildiklerini ileri sürdü.

“ÇEKİMİZİ ÖDEMEYE DİRENMEKTEDİR”

Parasını alamadıklarını iddia eden futbolcular, sosyal medyada paylaştıkları ortak açıklamada Tamer Makaraç’ı kamuoyu önünde sözünü tutmamakla suçlayan açıklam yaptı.
. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Bu yıl sezonu bütün imkansızlıklara rağmen birçok kez fedakarlık yaparak son maçımıza kadar pes etmeyerek tamamlamaya çalıştık ve son hafta averaj ile şampiyonluğumuzu kaçırdık. Bu kadar kötü yönetime rağmen hiçbirimiz sorun yapmayıp mücadele ettik. Taraftarımız dahil kimseye yaşadıklarımızı yansıtmadık. Yeri geldi kaptanımız kredi çekti alacaklarımızı ödedi. Yeri geldi aylarca bekledik. Bütün olanlara rağmen yönetim tarafından hain ilan edildik. Başkan Tamer Makaraç'ın ‘Bizde kimsenin parası kalmaz’ sözüne inanarak 2. yarı hiç prim almadık. İlk yarıdan prim ve peşinat alacaklarımızı, personelimizin 7 aylık maaşları dahil bütün alacaklarımızı çek karşılığında sezon sonuna erteledik. Şu anda mevcut başkan ve yönetim bizleri tehdit ederek hakkımız olan çekimizi ödemeye direnmektedir. Başkan Tamer Makaraç ve yönetimi hakkında yasal süreci başlattığımızı bütün kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

Öte yandan Sökspor'lu futbolcuların isyanı Süper Lig yayıncı kuruluşu Benn Sport'ta haber konusu da oldu