Metin Yavuz, "Muhalefet, dedikodudan, iftiradan, hakaretten beslenerek yapılmamalıdır."

Metin Yavuz, "Muhalefet, dedikodudan, iftiradan, hakaretten beslenerek yapılmamalıdır."

Metin Yavuz,
29 Ağustos 2022 - 09:20

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, CHP Aydın İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in AK Parti iktidarına yönelik sözlerine tepki gösterdi.
Yavuz, açıklamasında,  AK Parti için ileri geri konuşmaya cüret ederek takip ettiği güruhun bozuk ağzıyla muhalefet yaptığını zanneden CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Genel Başkanı’nın izinden gitmeye, siyaset yerine hezeyan üretmeye devam ettiğini belirterek, "Muhalefet, dedikodudan, iftiradan, hakaretten beslenerek yapılmamalıdır. Kendisini muhalefet nedir, öğrenmeye ve düşünmeye davet ediyorum."dedi. 


MUHALEFETİN DÜŞTÜĞÜ HAL İÇLER ACISI

CHP'nin FETÖ’nün sözcülüğünü yaparken, şimdi ise mafyanın oluşturduğu gündeme mahkum kalarak düştükleri içler acısı hali ortaya serdiğini kaydeden Yavuz, şöyle devam etti:
"Siyaseti Twitter köşelerinde mafyanın, FETÖ’nün yalan ve iftira üzerine kurduğu söylemleri tekrarlayarak yaptığını zannetmek tablonun ne kadar vahim olduğunu göstermektedir. Her seçimde hezeyana uğramalarının sebebi, söylem üretmek yerine dedikodu ve yalan üretmeleri, karamsarlık pompalamalarıdır. AK Parti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başarılarla geçen 21 yılı alnının akıyla geride bırakmış, girdiği her seçimden zaferle ayrılmış bir partidir. Milletimiz, kendilerine hizmetkar olan ile kendisini karamsarlığa sürüklemekten başka bir faaliyeti olmayanları ayırt edecek ferasete sahiptir." 

SİZ ÖNCE KİRLİ VE GİZLİ İTTİFAKINIZI İTİRAF EDİN

AK Parti’ye çete, kirli işlerin merkezi, soygun düzeni diyenlerin önce kendi kirli çıkar ilişkilerine bakması gerektiğine vurgu yapan Yavuz, " İttifak metinlerini, siyasi stratejilerini yabancı ülke temsilcilerine onaylatanlar, PKK’ya terörist diyemeyen, PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu CHP’yi el sıkıştıranlar, Demirtaş ile kahvaltı planları yapanlar, “kirli işler”, “çete” diyerek ancak kendilerini tanımlamaktadırlar.  Peki sizlere sorarım, siz HDP ile kurduğunuz gizli ve kirli ittifakı itiraf edecek kadar onurlu ve dürüst müsünüz?  Yoksa bu itirafın 28 Şubat İttifak’ı masanızı devireceğinden mi korkuyorsunuz?"dedi.