İYİ Parti Milletvekili adayı Ertürk, gittği her yerde büyük ilgi görüyor

İYİ Parti Milletvekili adayı Ertürk, gittği her yerde büyük ilgi görüyor

İYİ Parti Milletvekili adayı Ertürk, gittği her yerde büyük ilgi görüyor
06 Mayıs 2023 - 08:47

İYİ Parti Aydın ikinci sıra milletvekili adayı Ahmet Ertürk, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Girmedik sokak, elini sıkmadık vatandaş bırakmayan Ertürk, cep telefonunu vatandaşlara dağıtarak "ulaşılabilir milletvekili" sözünü de veriyor.
İYİ Partili Ahmet Ertürk’ü kendilerinden biri olarak gördüklerini belirten vatandaşlar, ‘İçimizden biri. Bizlerin sorunlarını en yakından biliyor. Aydın’da şu anda en çok adı konuşulan, şehrimizin evladı olarak kendisini çok sevdik. Kendisine bizim sesimiz, bizim sözümüz, bizim soluğumuz olarak çok güveniyoruz. İnşallah mecliste bizleri ve Aydın’ı en iyi şekilde temsil edecek’ sözleriyle, destek ve sevgilerini dile getiriyorlar. Aydın’ın bir başından bir başına sanayide, tarlada, sokakta, pazarda, düğünde, cenazede günün her anı her yerde çalışmalarını sürdüren İYİ Partili Ahmet Ertürk’ün son durağı, Buharkent İlçesi oldu.  

"Bereketli topraklarımızda üreten daha çok kazanacak"

Burada Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar ve üreticileri ziyaret eden İYİ Partili Ahmet Ertürk, üreticinin sorunlarına yönelik, Millet İttifakı olarak çözüm önerilerini sundu. Toplumun bel kemiği üretici kesimin son yıllarda adeta sürekli ezilen, horlanan, görmezden gelen bir kesim haline getirildiğini belirten İYİ Partili Ahmet Ertürk, ‘İnşallah iktidarımızda halkımızın yediği her lokmada alın terleri bulunan çiftimiz, hayvancılarımız dahil tüm üreten kesimlerin destekçisi olacağız. Tohumdan fidana yurt dışına bağımlığı sona erdireceğiz. Bereketli topraklarımızda üreten daha çok kazanacak, halkımız da temel ihtiyaçlarını en ucuz şekilde karşılayacak. Gıdasızlık yüzünden yeni nesillerimizin boylarında ve zeka gelişimlerinde büyük sıkıntılar yaşandığı, bilimsel olarak kanıtlandı. Bunun nedeni ithalata dayalı tarım politikaları.  Dağından yağ ovasından bal akan Aydın gibi cennet şehrimizde dahi, çarşı-Pazar el yakıyor. Üreticilerimize vereceğimiz faizsiz kredi ve hibe destekleri ile borçlarının Millet İttifakı iktidarında sıfırlandığını, tüm üreticilerimiz görecek. Çiftçimize ayrıca mazot ve gübre desteği, en yoğun düzeyde verilecek. Üreticilerimiz desteklendikçe göreceksiniz ülkemiz tarımda yine dünyanın en önde gelen aktörlerinden biri olacak. Sözümüz sözdür. Ben de sizlerin mecliste sesi ve sözü olacağım’ vurgusuyla, halkın her kesimine projeleri ve umutlu gelecek müjdesini verdi.




Daha sonra esnafları da ziyaret eden İYİ Partili Ahmet Ertürk, ‘Özellikle liderimiz Sayın Meral Akşener, 3 yıldır tüm şehirlerimizde esnaflarımızı ziyaret ederek, tek tek sorunları not aldı. Millet İttifakı iktidarında göreceksiniz, toplumun atar damarlarından biri olan esnaflarımız da, hak ettikleri destek ve olanaklara sahip olacaklar, yaşam standartlarının yükselmesinin mutluluğunu yaşayacaklar. Projelerimizi hayata geçirebilmemiz adına, halkımızdan desteklerini esirgememelerini rica ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın hayallerindeki huzurlu ve müreffeh yaşama ulaşabilmeleri adına, ‘Bir Oy Kemal’e, Bir oy Meral’e’ diyoruz’ şeklinde konuştu. Buharkent İlçesi’nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Aydın Mitingi öncesi asılan ve İlçe Seçim Kurulu tarafından kaldırtılan provokatif afiş konusuna da değinen Ahmet Ertürk, ‘Milletimizin önceliği aş-iş-ekmek-soğana muhtaç olmamak. Yine Milletimizin önceliği, gelecek nesillerimizin iyi bir eğitim alması, sağlıklı şekilde yetişmesi. Ülkemizi milyonlarca mülteci  adeta istila etmişken, her yerde mülteci çeteleri insanlarımıza ve evlatlarımıza karşı adeta zulmü-şiddeti mübah görürken sessiz kalan bu arkadaşları, insaf ve vicdana davet ediyorum. Millet İttifakı iktidarında ülkemiz mülteci işgalindeyken sessiz kalan, HÜDA-PAR gibi terör uzantısı bir partiyle aynı çatı altında buluşurken sesleri bile çıkmayan bu arkadaşlarımızı, akl-ı selime davet ediyorum. Gerçekler ortada iken provokatif pankartlardan medet ummak akla, mantığa, siyasi nezakete uymuyor. İktidarımızda gerçek milliyetçiliğin nasıl olduğunu gördükleri zaman, keşke bizler de bir Oy Kemal’e, bir oy Meral’e verseydik’ diyecekler açıklamasında bulundu. Buharkent ilçesindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra Köşk İlçesi’ne hareket eden Ahmet Ertürk, burada vatandaşların daveti üzerine düğün cemiyetine de katıldı. YORUM EKLE