İncirliova'da başarıiı santranççılara ödülleri verildi

İncirliova'da başarıiı santranççılara ödülleri verildi

İncirliova'da başarıiı santranççılara ödülleri verildi
06 Temmuz 2023 - 15:59



 

İncirliova Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen  satranç kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere hediyeleri törenle verildi.

Ödül töreninde satranç kursuna katılan kursiyerlere hediyelerini ve madalyalarını Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Feride Hülya Erginer ve Satranç Öğretmeni Gülnaz Öztürk birlikte verdi..
Aytekin Kaya, yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın başarıların daim olmasını diliyor, daha nice nice madalyalar kazanmalarını temenni ediyorum. Bu vesileyle Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Aykut Yiğit’e, Satranç Öğretmenimiz Gülnaz Öztürk’e ve kursa katılan öğrencilerimizin ailelerine, ilçemizin evlatlarının yetişmelerine sundukları değerli katkıları dolayısıyla ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Kurban Bayramı tatilinden sonra da satranç kursumuz, futbol, voleybol, basketbol ile jimnastik branşlarında ise yaz spor okulumuz başlayacak, çocuklarımızı bekliyoruz. İncirliovaBelediyesi çocuklarımızın hem bedensel hem de bilişsel anlamda kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmeleri için eğitime her alanda destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, kursiyerler ve velileri  Başkan Aytekin Kaya'ya teşekkür etti.