KUŞADASI'NDA HİZMET ÇAĞI DEVAM EDECEK

KUŞADASI'NDA HİZMET ÇAĞI DEVAM EDECEK

KUŞADASI'NDA HİZMET ÇAĞI DEVAM EDECEK
03 Mart 2024 - 06:42


Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kentteki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek görevde olduğu 5 yılda kendisiyle uyum içerisinde çalıştıkları için teşekkür etti. Kuşadası'na rekor yatırım yaptıklarını belirten Başkan Ömer Günel, "Kentimizle gurur duyabilirsiniz. Bir sonraki dönemimizde de Kuşadası'nda hizmet çağı devam edecek" dedi. 
Kuşadası'na 5 yılda 2 milyar 925 milyon TL yatırım yaparak çok önemli bir başarının altına imza atan Başkan Ömer Günel, kentteki 23 mahalle muhtarıyla akşam yemeğinde buluştu. Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı yemekte, Başkan Ömer Günel, muhtarlara görevde olduğu 5 yılda kendisiyle uyum içerisinde çalıştıkları için teşekkür ederek plaket verdi. 
Başkan Ömer Günel göreve geldikleri günden bu yana Kuşadası için durmadan çalıştıklarını belirterek, “İlk 5 yılımızda kentin kronik problemlerini tek tek çözdük. Pandemi, deprem ve ekonomik kriz demeden Kuşadası'na yatırım yaptık. Önümüzdeki 5 yılda da Kuşadası’nın vizyonu için çalışacağız. Heybemiz birçok projeyle dolu. Bir sonraki görev süremizde de Kuşadası’nda hizmet çağı katlanarak devam edecek" diye konuştu.

MAHALLE MUHTARLARINDAN TEŞEKKÜR

Yemekte söz alan mahalle muhtarları ise Başkan Ömer Günel’e Kuşadası’na yaptığı yatırımlar ve gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Mahalle muhtarları, uzun yıllar sonra Kuşadası’nın tüm mahallelerine eşit hizmet götürüldüğünü vurguladı.

 

--