EFELER 09 SFK MAÇINDA TRİBÜNLER DIŞARIDAN İNLEYECEK 

EFELER 09 SFK MAÇINDA TRİBÜNLER DIŞARIDAN İNLEYECEK 

EFELER 09 SFK MAÇINDA TRİBÜNLER DIŞARIDAN İNLEYECEK 
06 Haziran 2023 - 07:24


Play Off yarı finali ikinci maçında kendi evinde yarın  Beyoğlu Yeni Çarşı’yı ağırlayacak olan Efeler 09, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Öte yandan yönetim, maçın seyircisiz oynanması nedeniyle bir takım çalışma yürütüyor. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,"Efeler 09 SFK Youtube" kanalından naklen yayınlanacak maç için stat gişelerinin olduğu yakın bir bölüme dev ekran kurulacağı duyuruldu. "Bu şehire sözümüz var finale son 90 dakika Haydi Aydın El Ele takımımızı desteklemeye" sözlerinin yer aldığı duyuru, tüm taraflar tarafından paylaşılırken, yarn stat dışında binlerce taraftarın takımlarına büyük destek vermesi bekleniyor.

FATİH ATAY SÖZ ALDI

 
Öte yandan Aydın Adnan Menderes Stadı’nda yapılan son antrenmanı Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay ile kulüp başkanı Eymen Atay ve yöneticilerde izledi.
Yılın maçı öncesi oyuncu ve teknik direktör  Kanber ile birebir görüşen Mehmet Fatih Atay,hem  takıma moral verdi hem de final için söz aldı. Başkan Eymen Atay’da antrenman öncesi oyuncularla bir toplantı gerçekleştirdi.