BAŞKAN ATAY’IN HİZMETLERİNİ GÖRÜNCE EFELER’E YERLEŞTİ

BAŞKAN ATAY’IN HİZMETLERİNİ GÖRÜNCE EFELER’E YERLEŞTİ

BAŞKAN ATAY’IN HİZMETLERİNİ GÖRÜNCE EFELER’E YERLEŞTİ
20 Mart 2024 - 14:12


Kocaeli’de yaşayan Ayten Karakaş, Adnan Menderes Üniversitesi’ni kazanan oğluyla birlikte geldiği Efeler’de, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın gerçekleştirdiği hizmetleri görünce Efeler ilçesine yerleşti.
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Atay’ın kadınlar, çocuklar, gençler, dezavantajlı vatandaşlar ve toplumun her kesimini mutlu eden hizmetlerini takdirle karşılayan Ayten Karakaş, Efeler ilçesinin yaşanabilir bir kent olduğunu vurguladı.
Mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Mehmet Fatih Atay, Ayten Karakaş’ı Işıklı’daki evlerinde ziyaret etti. Güneş Atay ile Ayten Karakaş’ın evine konuk olan Başkan Atay, anneler için hayata geçirdiği hizmetlerden bahsederek bir de müjde verdi. Projelerine bir yenisini ekleyen Başkan Atay, anneler için bin TL değerinde destek sağlayacağı Efeler Anne Kart Projesi’ni ilk kez burada yaptığı ev ziyaretinde açıkladı. Başkan Mehmet Fatih Atay’a teşekkürlerini ileten aile, “Başkanımızı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Halkla iç içe, kadınların annelerin özgürleşmesi için çalışan bir başkana sahip olduğu için Efeler halkı çok şanslı. Oğlumla birlikte gelip hizmetlerden çok etkilendim ve yerleşmeye karar verdik. Artık ben de Efelerliyim.” dedi.