Yavuz, "Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa etmek üzere kararlılığımızı gösteriyoruz"

Yavuz, "Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa etmek üzere kararlılığımızı gösteriyoruz"

Yavuz,
30 Aralık 2022 - 09:15

 

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, gündeme dair bir basın açıklaması yaptı. Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT, taşeronların kadroya alınması emeklilerin durumunun düzeltilmesi gibi müjdeleriyle, muhalefetin paniğe girdiğini savunarak, “İHA ve SİHA’ların üretilmesi AK Partinin insan odaklı hizmetlerinin sonucudur” dedi..
AK Parti Aydın Milletvekili Yavuz, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşına girdiği 2023 yılında, milletin talep ve çağın gereksinimlerine yönelik çalışmaların, AK Parti’nin iktidara geldiği 14 Ağustos 2001’den bu yana ilk günkü heyecanla devam ettiğini kaydetti. 85 milyon nüfusa sahip genç Türkiye’nin, AK Parti ile 21 yıllık yolculuğunda her gün bir adım ileriye yürüdüğünü ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Biz bu millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik.” anlayışı ile sorunlara karşı kalıcı çözümler üretildiğini belirten Yavuz, “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa etmek üzere kararlılığımızı gösteriyoruz.” dedi.

 

MİLLETİN TALEPLERİNİ KENDİ SİYASİ PLANLARINA OYUNCAK YAPMALARINA İZİN VERMEDİK

Cumhuriyetin kazanımlarının üzerine 20 yılda çok şey kattıklarını söyleyen Yavuz, 80 yıldır yapılamayanın kat kat fazlasını yaptıklarını ileri sürdü. “Önce insan' dedik, insanımızın refahını artırmak için çok çalıştık ve nihayet milletimizin uzun süredir beklediği birçok sorunu çözüme kavuşturduk.”
2022 yılının son günlerinde, vatandaşa verilen sözlerin tek tek yerine getirildiğine tanıklık edildiğini açıkladı. Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye’deki 2 milyon 750 bin vatandaşın yıllardır beklediği emekliliğine ilişkin müjdesini anımsattı.
Dünyanın çok kritik bir kavşakta olduğu bu dönemde, 6’lı masanın milletin beklenti ve taleplerini kendi siyasi planlarına oyuncak etmesine izin vermediklerini söyledi. Yavuz, ardı ardına açıklanan müjdelerle, muhalefetin telaşlanıp, birbirine düştüğünü ifade etti.

"YAPARSA AK PARTİ YAPAR, YAPARSA CUMHUR İTTİFAKI YAPAR, YAPARSA ERDOĞAN YAPAR."

2022 yılında, AK Parti’nin birçok müjdeli haberlerine, “Taşeron ve geçici işçiler için yapılan düzenlemeler, emeklilerin bayram ikramiyelerinin iyileştirilmesi, 3600 ek gösterge, asgari ücretin 455 dolara çıkarılması, gençlerin KYK kredi borçlarının silinmesi, Türkiye’nin enerji kaynaklarının uzun yıllar faydalanması hedefiyle 1 trilyon dolarlık 710 milyar metreküp doğalgaz keşfi, temel gıda ürünlerinde KDV’nin yüzde 1’e düşürülmesi, yerli ve milli otomobil TOGG, bağımsız sanayiimizin iftiharı İHA - SİHA’larımız ve daha nice müjdeler Cumhur İttifakı’nın insan odaklı hizmet anlayışının göstergeleridir.” dedi.
Yavuz, AK Parti olarak günübirlik siyaset ve polemikten uzak kalarak, millete her zaman hizmet edip, kucaklayıcı ve kuşatıcı yaklaşımla sorunlara çözüm üreteceklerini söyledi.
Yavuz, 2023’te AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, millete hizmet yolunda kutlu yolculuğuna devam edeceği bir yıl olacağını ifade etti.