Özmen AGC''yi ziyaret etti

Özmen AGC''yi ziyaret etti

Özmen AGC''yi ziyaret etti
21 Ağustos 2023 - 17:25

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Aydın Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret gerçekleştirdi.
......
AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Aydın Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulunarak 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Basın mensupları ile bir araya gelerek soruları tek tek yanıtlayan Milletvekili Ömer Özmen seçime ilişkin, "Biz Aydın'da bu seçimi alacağız" dedi.

Genel seçim sürecinde Aydın yerel basının çok çalışması sebebiyle tüm gazetecilere teşekkür eden AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, yerel seçimler için Aydın'ın erken hareketlendiğini belirtti.

Genel seçim de vaadedilen sözlerin yasalaşması için Ekim ayını beklediklerini ifade eden Milletvekili Ömer Özmen, önümüzdeki yerel seçim dolayısıyla sahadan topladıkları verileri raporlaştırdıklarını aktardı.

CHP'nin iç savaşı

Bütçe alamayan belediyelerin değişim arzusunu saha verileri kapsamında görebildiklerini vurgulayan Ömer Özmen, "Millet ittifakının kendi içlerinde yaşadıkları anlaşamamazlıkları basın önündeki ithamlar ile birlikte insanların kafasındaki soru işaretini gidermeye başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet vermeme sebebi gün yüzüne çıktı" diyerek Aydın'ın kayıp yıllarını telefi etmek üzere çalışacaklarını söyledi.