NAZGEM öğrencilerini bekliyor

NAZGEM öğrencilerini bekliyor

NAZGEM öğrencilerini bekliyor
24 Ağustos 2023 - 13:40

 

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından 2019 yılında kurulan ve bugüne kadar binlerce öğrenciyi geleceğe hazırlayan Nazilli Belediyesi Gençlik Eğitim Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi (NAZGEM) LGS, TYT ve AYT kurslarına başladı.

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için ‘herkese eğitim’ sloganı ile kurulan NAZGEM uzman öğretmen kadrosu ile eğitime başladı. Birinci sınıftan 12’nci sınıfa kadar geniş yelpazesi ve alanında uzman öğretmen kadrosu ile tüm öğrenci gruplarına kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Yaklaşık 4 yıldır Nazillimizde eğitim alanında hizmet veren NAZGEM bugüne kadar pek çok başarıya imza atmış ve kendisini kanıtlamıştır. Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan bu müstesna kurum, öğretmenlik mesleğini severek icra eden birbirinden kıymetli öğretmen kadromuz ile de bugüne kadar velilerimizin öncelikli tercihi olmuştur. Gelen talepler üzerine bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 1,2,3 ve 4’üncü sınıflara yönelik sabah ve öğle olmak üzere 2 ayrı grup oluşturuyoruz. Nazilli Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz önemin en güzel göstergelerinden biri olan NAZGEM’in başarısının daha da artması ve öğrencilerimize daha fazla katkı sunabilmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

NAZGEM Deneme Kulübü’ne katılmak isteyen öğrenciler, Turan Mahallesi 155 Sokak’ta bulunan dershane binasında ya da (0256) 315 15 30 numaralı telefondan kayıt yaptırabilecek.