KIZILCAKÖY HALKI FATİH ATAY İLE ÇOK KAZANACAK

KIZILCAKÖY HALKI FATİH ATAY İLE ÇOK KAZANACAK

 KIZILCAKÖY HALKI FATİH ATAY İLE ÇOK KAZANACAK
24 Mayıs 2023 - 21:32

 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Kızılcaköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Atay ve vatandaşlar, kurulacak olan köy pazarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu
Hayata geçirdiği projeler ile üretimi destekleyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Kızılcaköy Mahallesi’nde vatandaşla buluştu. Başkan Fatih Atay, kurmayı planladıkları köy pazarı hakkında görüş ve önerileri dinledi. Kadın üreticilerin ağırlıklı olarak yer alacağı, köy pazarı 11 Haziran Pazar günü açılacak. Yöresel lezzetlerin yanı sıra, çeşitli ürünler de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

KIZILCAKÖY KAZANACAK

 

Projenin mahalleye maddi ve manevi kazanç sağlayacağını ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Pazar sayesinde buraya çok fazla insan gelecek. Kısa bir süre içerisinde Kızılcaköy Mahallesi bir cazibe merkezi haline dönüşecek. Ekonomik sıkıntılarla boğuşan yerel üreticilerimize de rahat bir nefes aldıracak. Başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere Efelerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.Projeden memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri, Başkan Mehmet Fatih Atay ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.