İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak "EYT'li ve kamuda sözleşmeli çalışan vatandaşımızın umutları 2023 yılına yani seçim öncesi maratona bırakıldı. "

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak "EYT'li ve kamuda sözleşmeli çalışan vatandaşımızın umutları 2023 yılına yani seçim öncesi maratona bırakıldı. "

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak
21 Aralık 2022 - 10:03

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak "EYT'li ve kamuda sözleşmeli çalışan vatandaşımızın umutları 2023 yılına yani seçim öncesi maratona bırakıldı " dedi.
Alak, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti olarak Türkiye'mizin umudu olma ve iktidara geldiğinde de verdiği sözleri yerine getirme konusunda çalışacakları  bilgisini ve sözünü Genel Başkan Sayın Meral Akşener'in  ve tüm teşkilatların , yandaşın değil vatandaşın yanında olacağını söylediğini anımsattı.. 
Alak,  İYİ Parti TBMM Grup Başkanımız ve kıymetli vekillerimiz her fırsatta meclis genel kurulunda sorunları ve çözümlerimizi de sunmaktadırlar. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER hanımefendi ile Grup konuşmasında da hee hafta milletin kürsüsünde yine milletimizin kendi ağzından ifadeleri ile dertleri ve sıkıntılarını tüm Türkiye ye duyurmaya suni gündemler yerine vatandaşımızın gerçek gündemini dile getirmeye devam ediyor. 
Her fırsatta seçim öncesi kullanılıp atılacak ve tek derdi evine helal ekmek götürmek için çalışan vatandaşımızın derdini dile getirmek istiyorum.  İYİ Parti olarak EYT'li vatandaşımızın ve kamuda sözleşmeli çalışan vatandaşımızın derdini kendi derdimiz gibi görerek seslerini duyurmaya çalışıyoruz. 
AKP hükümeti yetkilerinin Aralık 2022 sonuna kadar TBMM Genel Kurulu’nda görüşülüp karara başlanacağı ifade edilmişti. Ne yazık ki gelinen noktada mecliste bu yıl sonunda da konuya ilişkin bir görüşme olmayacağı belli oldu.  EYT'li ve kamuda sözleşmeli çalışan vatandaşımızın umutları 2023 yılına yani seçim öncesi maratona bırakıldı.  Beceriksizliginizi her fırsatta seçim malzemesi olarak sunmanızı milletmiz affetmeyecektir. Vatandaşımız İYİ Partiyi iktidara taşıyınca vatandaşımıza verilen sözlerin yerine geldiğini görecektir.  İYİ Partiye güvenmeye devam etsinler. İnanıyoruz ki hep birlikte inşallah başaracağız. Ve diyoruz ki.... EYT'lilere  ve kadro bekleyen sözleşmelilere Verdiği sözü yerine getiremeyen Akp hükümetine,
Milletimiz de sandıkta verilen sözleri tutmayanları uzaya gönderecektir.  Vatandaşlarımızın yanında olmak yerine yandaşın yanında olan Akp hükümeti iktidara veda et. AKP hükümeti The End...Az Kaldı"