EFELER 09 FK TARAFTARI TÜRKİYE'YE ÖRNEK DAVRANIŞ GÖSTERDİ

EFELER 09 FK TARAFTARI TÜRKİYE'YE ÖRNEK DAVRANIŞ GÖSTERDİ

EFELER 09 FK TARAFTARI TÜRKİYE'YE ÖRNEK DAVRANIŞ GÖSTERDİ
31 Ekim 2022 - 11:22

Türkiye'nin bir çok yerinde oynanan futbol maçlarında taraftarlar arası yaşanan kötü görüntülerin aksine 3. Lig'de mücadele eden Efeler 09 FK taraftarları Türkiye'ye örnek olacak bir ev sahipiğine imza attı.
Aydın Adnan Menderes Stadı'nda oynanan Osmaniye maçı önce sihafta içi iletişime geçtikleri Osmaniyespor taraftar temsilcisi Bilgin Gürbüz'ü arayarak gelecek tüm Osmaniye taraftarlarını ağırlamak istediklerini bildiren Efeler 09 FK taraftar temsilcilsi Nahit Kalak ve Coşkun Çakırca, daveti kabul eden Osmaniyespor taraftarlarını Aydın'da kahvaltıda ağırladı.
Yaklaşık 50 Osmaniyespor taraftarını Aydın girişinde karşılayan Efeler 09 taraftarlarına Osmaniye Taraftar Temsilcisi Bilgin Gürbüz tarafından çeştli hediyeler takdim edildi.
Sarı Yeşil ve Yeşil beyaz atkılarını karşılıklı takan taraftalar Aydın sokaklarında brlikte yürüyerek Adnan Menderes Stadı'na geldi.
 
EFELER TARAFTARINA ÖVGÜ YAĞDI

Aydın'da gördükleri misafirperverliklerini sosyal medyaya taşıyan taraftarlardan Ömer Özdemir
"Bu güzel dostluklarını teprik ederim sižlere olan misafirlik den dolayı" derken, taraftar temsilcisi Bilgin Gürbüz'de sosyal medyasında şunları yazdı:

EFELER GİBİ KARŞİLANDIK

"Osmaniyespor taraftarları olarak şehre geldiğimiz andan itibaren bizleri yalnız bırakmayan Aydın efelerin taraftarları başta nait kalak , coşkun çakırca ve arkadaşları bizlere kahvaltı ve çay ikraminda bulundular
Kendilerine misafir perverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
İyi oynayan kazansın
DOSTLUK KAZANDI ZATEN
EFELER BU SAATTEN SONRA BİZİM
KARDEŞ TAKIMIMIZDIR"