BAŞKAN ATAY SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN ATAY SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN ATAY SÖZÜNÜ TUTTU
19 Mart 2024 - 18:28


Efeler halkına hizmet yolunda dur durak bilmeden çalışan Başkan Atay Umurlu Mahallesi’nde gençlere söz verdiği Hasan Sefa Umurlu Halı Saha’yı hizmete açtı.
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın eşi Güneş Atay ile katıldığı açılış törenine; Merhum Hasan Sefa’nın ailesi, İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Özgür Metin, İYİ Parti il ve ilçe yönetimi, Umurlu Spor Kulübü Başkanı İsmail Savran, spor kulüplerinin yöneticileri ve üyeleri, sporcular, kentteki siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının ve sendikaların temsilcileri ile Efeler Belediyesi meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MERAL AKŞENER BAŞKAN ATAY’I KUTLADI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açılış dolayısıyla Başkan Atay’a tebrik mesajı gönderdi. Akşener mesajında, “Değerli Başkanım, Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Ancak ne yazık ki yoğun programım sebebiyle; aranızda olamayacağım. Devletimizin insanımıza en yakın ellerinden biri olan belediyelerimizde, kadim kültürümüzün sosyal devlet anlayışını temel alan sosyal belediyeciliği yaşatıyor olmanızdan büyük mutluluk duyuyorum. Sahip olduğunuz bu anlayışla: milletimizin her bir ferdine hitap edecek, vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde huzurla yaşamasını sağlayacak projelerinizi Efelerli kardeşlerimizle buluşturmanız bizler için büyük bir anlam taşıyor. Bu vesileyle; Efelerliler için her daim canla başla çalışan Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay başta olmak üzere belediyemizin hizmetlerinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor; Milletimizin hizmetine sunduğunuz Umurlu Halı Sahası'nda vatandaşlarımızla birlikte güzel anılar biriktirmenizi diliyorum. En içten sevgi ve saygılarımla.” ifadelerini kullandı.
“LAF DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ”
“Laf üretmiyoruz, hizmet üretiyoruz.” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Atay, açılışlarında kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, “Bir sözümü daha yerine getirmenin onurunu yaşıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Oda başkanlarımız, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtar arkadaşlarımız burada, korkmayan muhtarlar burada, korkmadıkları için buradalar, korkmadıkları için sivil toplum örgütlerinin oda başkanları burada, onlarla gurur duyuyorum. Efeler halkı adına onları alkışlıyorum, sağ olsunlar.” dedi. 
“TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL SPOR KOMPLEKSİNİ UMURLU’YA ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ”
Verdiği sözlerin yüzde 96’sını gerçekleştiren Başkan Mehmet Fatih Atay, “Siyasetçiler pek sevilmez, verdikleri sözü tutmadığı için. Ama verdikleri sözü tutanlara da 31 Mart’ta Efeler halkı gereğini yapacaktır, inanıyorum. Bu tesis gençlerimiz için, Umurlu için küçük bir tesis. Biliyorsunuz çok çabaladık, çok mücadele ettik. Spor Toto'dan 6 milyon TL bağış almamıza karşın, büyük bir spor kompleksi yapmak için 3 kez ihaleye çıktık fakat giren olmadı. Yapacağımız bir şey yok, kendi yapma hakkımız yok, yasal açıdan bu engel. O nedenle tekrar ihaleye çıkacağız, bu kez giren olursa Türkiye'nin, Aydın'ın en güzel spor kompleksini Umurlu'ya armağan edebiliriz.” diye konuştu.
UMURLU’YA KREŞ VE PAZAR YERİ MÜJDESİ
Vefa örneği göstereceklerini kaydeden Başkan Atay, kreş ve pazar yeri açacaklarını müjdeleyerek şöyle konuştu:
“Umurlu’da kreş açacağız, pazar yeri organize edeceğiz. Umurlu’ya emeği geçen herkesin adını açtığımız merkezlerimizde yaşatacağız. Halı sahamız hayırlı uğurlu olsun.”
Umurlu Mahallesi Muhtarı Soner Afşar ile Umurlu Spor Kulübü Başkanı İsmail Savran da yaptıkları konuşmada Umurlulu gençlerin çok istediği halı sahayı mahallelerine kazandıran Başkan Atay’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Başkan Mehmet Fatih Atay, davetlilerle birlikte Hasan Sefa Umurlu Halı Saha’nın açılış kurdelesini keserek halı sahayı hizmete açtı. Başkan Atay daha sonra davetlilerle birlikte Umurlu’da hizmete açacağı 7’nci Hanımevi’nin açılış töreni için hanımevinin bulunduğu alana geçti.