AYGİKAD, artık STK olarak yoluna devam ediyor.

AYGİKAD, artık STK olarak yoluna devam ediyor.

 AYGİKAD, artık STK olarak yoluna devam ediyor.
17 Nisan 2023 - 08:43



2021 yılında sosyal medya ve whatsapp platformu olarak kurulan ve çok özel projelere imza atan AYGİKAP, artık STK olarak yoluna devam ediyor.
Deniz Işık, Betül Eski, Aliye Karahan, Serpil Ercan, İlknur Kayar, Şebnem Uysal ve Fadime Demir'in girişimi ile 13.04.2023 tarihinden itibaren İçişleri Bakanlığı Sivil toplum Örgütü'ne bağlı Aydın Girişimci İş Kadınları Derneği (AYGİKAD) yeni projelerini hayata geçirmek için sabırsızlanıyor.
Duyurusunu AYGİKAP sosyal medya hesabından yapan dernek başkanları şunları paylaştı:
"Değerli GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARIMIZ,
Mart 2021 Tarihinde Whatsap grubu (platform) olarak kurduğumuz AYGİKAP ile çok özel projelere imza attık. Fakat yapacaklarımıza engel olan ve bunları hayata geçirmek adına önümüze çıkan tek engel STK olmamaktı… 13.04.2023 tarihinden itibaren İçişleri Bakanlığı Sivil toplum Örgütüne bağlı Aydın Girişimci İş Kadınları Derneği, kısa adı “AYGİKAD” olarak derneğimizi kurmuş bulunmaktayız. Dernek Kurucuları Deniz Işık, Betül Eski, Aliye Karahan, Serpil Ercan, İlknur Kayar, Şebnem Uysal ve Fadime Demir’dir. Kurulduğumuz günden bugüne bizi bu noktaya taşıyan bizim çabamız sizlerin inancıdır. Her bir kadınımıza bu anlamda teşekkür ederiz. Derneğimize üye olmak isteyen tüm 'Girişimci Kadınlar'ımızı bekliyoruz.."