Sökespor'da büyük kriz

Sökespor'da büyük kriz

Sökespor'da büyük kriz
11 Kasım 2023 - 11:51

Yarın deplasmanda Burdur MAKÜ ile karşılaşacak olan Sökespor'da yönetim ile Söke Belediyesi arasındaki deplasman masraf giderleri konusu krize neden olurken kulüp başkanı Celalettin Macit, sosyal medya hesabından çok sert açıklama yaptı.

Macit,  Sökespor Yönetim Kurulu olarak sezon öncesi Söke Belediyesi ile yaptıkları görüşemeye atıfta ulunarak şunları kaydetti:

"Görüşmelerde, Sökespor’umuzun bu sezonki deplasman giderlerinin belediye tarafından karşılanacağı konusunda mutabakata varılmıştır. Ancak henüz sezonun ikinci deplasman maçı olan Burdur MAKÜ müsabakası için kulüp personellerimizce farklı otellerden fiyat alınarak en uygun seçenek kendilerine sunulmuş olmasına rağmen, belediyece organizasyonun kendileri tarafından yapılacağı beyan edilmiş ve sonrasında kulübümüze bir futbol takımının kalamayacağı şartlar önerilmiştir. Kamp sırasında oyuncuların ve teknik ekibin 5-6 kişilik odalarda kalacağı bir plan oluşturulmuş yine kamp süresince bir yemek verilmeyeceği sadece konaklamanın bu şekilde yapılabileceği tarafımıza bildirilmiştir. Sökespor gibi büyük bir camianın adeta mülteci kampı koşullarında konaklamak zorunda bırakılmasının tüm Sökespor camiası ve halkı tarafından kabul edilemeyeceği açıktır. Sökespor hepimizin ortak sevdasıdır!" Sökespor Yönetim Kurulu Adına
Başkan Celalettin Macit"