Fatih Atay'dan bir vefa örneği

Fatih Atay'dan bir vefa örneği

Fatih Atay'dan bir vefa örneği
01 Şubat 2024 - 12:27

Efeler Belediyesi, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Efeler Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Savaş Akçöltekin’in isminin yaşatılacağı parkı hizmete açtı
Aydın’ın Efeler ilçesi’ne bağlı Adnan Menderes Mahallesi Çevre Bulvarı üzerinde, Efeler Belediyesi tarafından rahmetli Efeler Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Savaş Akçöltekin’in ismini yaşatacak park hizmete açıldı.

 

AKÇÖLTEKİN’İN EŞİ EFELER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Av. Savaş Akçöltekin’in eşi konuşmakta güçlük çektiğini belirterek, "Eşim Savaş Akçöltekin avukatlık mesleğinde duayen bir isimdi. Merhametli ve vicdanlı bir milliyetçiydi. Onun ailesi olmaktan gurur duyuyoruz. Hepinize emekleriniz için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

“DOST OLMAK İÇİN SİYASİ GÖRÜŞE GEREK YOK”

Efeler Belediyesi Başkanı Mehmet Fatih Atay, açılışa katılan MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan'a teşekkür ederek sözlerine başlarken “Seçimler demokrasinin şölenidir. Tatlı bir rekabet içerisinde bu şölende yarışacağım aday Burak Pehlivan'a da hoş geldin diyorum. 2 meclis üyemiz görev sırasında yaşamlarını yitirdi. İkisini de çok severdim. Farklı siyasal düşüncelerde olmak ayrı bir şey, insanların dost olabilmesi için siyasi görüşe gerek yok” diye konuştu.

“SEVGİSİYLE BU KALABALIĞI TOPLADI”

Kardeş şehirler için belediye meclis üyeleri Altan Kemerci, Ahmet Ertürk ve Savaş Akçöltekin ile önce Rize'nin Fındıklı ilçesine gittiklerini söyleyen Başkan Atay, dağın başında gördüğü misafirperverlikten bahsetti.

Atay konuşmasını devamında, “Oradan da Ardahan'a gitmiştik. İnanın hayatımın en mutlu gezilerinden birini gerçekleştirmiştim. Rahmetli bana 'abi seni geç tanımışım' demişti. Hepimizin burada olmasının tek sebebi iyi insan olmasıydı. Sevgi doluydu ve herkese elini uzatır yüreğini açardı. O sevgisiyle burada bu kalabalığı topladı"

Açılış törenine katılan Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Sedat Uygun, açılış konuşmasını yaparak Av. Savaş Akçöltekin’i andı. Uygun, “Sayın Başkanım Mehmet Fatih Atay'ın kardeşimiz Akçöltekin'in adını verdiği bu parkta aldığı kıymetli karar için teşekkür ediyorum" sözlerini kaydetti.

 


3/4
mask