Çerçioğlu, "Dün de bugün de güzel Nazillimizin yanında olduk, yarın da olmaya devam edeceğiz, hiç kimsenin şüphesi olmasın"

Çerçioğlu, "Dün de bugün de güzel Nazillimizin yanında olduk, yarın da olmaya devam edeceğiz, hiç kimsenin şüphesi olmasın"

Çerçioğlu,
23 Haziran 2023 - 12:52

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Dün de bugün de güzel Nazillimizin yanında olduk, yarın da olmaya devam edeceğiz, hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Çerçioğlu , yaptığı yazılı açıklamada,  “Nazillimiz, gelişmişliğiyle refah düzeyiyle, nüfusuyla, halkımızın daha çok gelişmeye ve üretmeye olan şevkiyle, ülkemizin birçok ilini geride bırakan ve hatta imrendiği bir ilçemiz. Bu şartlar altında da şüphesiz, il olmayı hak eden ilçeler sıralamasında listenin en başında yer almakta. Dün de bugün de güzel Nazillimizin yanında olduk, yarın da olmaya devam edeceğiz, hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

"en mutlu olan insanlardan birisi"

45 yıldır siyasetçilerin belli aralıklarla Nazilli’nin il olmasına yönelik açıklamalar yaptığını hatırlatan Çerçioğlu, "Bunları işittiğimde belki de en mutlu olan insanlardan birisi, Nazilli’nin öz evladı olarak ben oldum. Ancak hala somut bir adım olmaması üzüntü verici. Nazilli, amasız, fakatsız, lakinsiz, bir an evvel il olmalı; Nazilli halkı bugüne kadar gösterdiği her alandaki mücadelenin karşılığını almalıdır." ifadelerini kullandı.