AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Arslan'ın ASKİ öfkesi

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Arslan'ın ASKİ öfkesi

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Arslan'ın ASKİ öfkesi
08 Ağustos 2020 - 08:50

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Bağarcık Mahallesi'nde su deposunu muhtar ve vatandaşların temizlediğini söyledi. Deponun bakımsız ve pis olduğunu gösteren fotoğraflar paylaşan Arslan, Bağarcık'a Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu çay içmeye davet etti.
AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Bağarcık su deposu ile ilgili, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇerçioğluCHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın ve Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü’nü eleştirdi.

 

"Gelin çay ikram edeyim"


Yaptığı yazılı açıklamaya, “Utanıyor musunuz?” sorusu ile başlayan Arslan, CHP’li yetkililere seslenerek, “ Kurban Bayramı’nı susuz geçiren diğer bir mahallemiz Bağarcık’ta su deposunu muhtar ve vatandaşlar temizledi. Bakımsız ve pislik içinde olan depoların fotoğraflarını sizin vicdanınıza ve vizyonsuzluğunuza bırakıyorum. Buradan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, İl Başkanı Ali Bey’e, İlçe Başkanı Hasan Bey’e ve ASKİ’ye davette bulunuyorum; buyurun gelin size Bağarcık’ta bu suyla demlenmiş çay ikram edeyim. İçiniz alırsa dahasını da yaparız” dedi.