AK Parti Aydın teşkilatı bayramlaşmada bir araya geldi.

AK Parti Aydın teşkilatı bayramlaşmada bir araya geldi.

AK Parti Aydın teşkilatı bayramlaşmada bir araya geldi.
21 Nisan 2023 - 15:26

AK Parti Aydın İl Başkanlığı bayramlaşma programında partilileriyle buluştu.  Çok sayıda kişinin katıldığı program Öğretmen Evinde gerçekleşti.
BBayramlaşma programına milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, İl Başkanı Gökhan Ökten, İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, önceki dönem milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Kurucu İl Başkanı Ahmet Rıza Acar, Mehmet Erdem, 28. Dönem milletvekili adayları Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Mehmet Umut Tuncer, Duygu Göğde, Murat Gün, Mehmet Arkun ve çok sayıda partili katıldı.

Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, yaptığı konuşmada, " Önümüz seçim 25 gün gibi bir süremiz kaldı. Teşkilatlarımızla çalışarak. 15 Mayıs'ta ikinci bayramı yaşamak istemiyoruz. Depremzede vatandaşlarımızın da bayramını kutluyorum " dedi.
 

Ökten "Dostun düşmanın takip ettiği bir seçime gidiyoruz ve birinci parti olacağız".

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, de  kurucu il Başkanı Ahmet Rıza Acar'ın selamıyla herkesi selamlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi:
" Bayramımız kutlu olsun nice bayramları kutlamak nasip olsun. 14 Mayıs'ta çok önemli bir seçimimiz var. Dostun düşmanın takip ettiği bir seçime gidiyoruz. Türkiye'nin seçimini, Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimini tüm islam alemi takip ediyor. Peki düşmanlar, onlar da takip ediyor. Gitsin de Türkiye'yi nasıl böleriz diye bekliyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız 14 Mayıs'ta en az yüzde 51'le yeniden Cumhurbaşkanı olacak. Aydın'dan da birinci parti olarak çıkacağız. Vekil sayımızı artıracağız.".

"özerklik anlaşması yapılıyorlar"


6'lı masa ile HDP arasında özerklik anlaşmaları yapıldığını vurgulayan Ökten, "6'lı masanın adayı açıkladıktan sonra masanın altından HDP çıktı. HDP Ankara'dan, PKK kandilde her gün açıklama yapıyor. Abdullah Öcalan'ın serbest kalacağını söylüyorlar. 40 bin askerimizi, polisimizi, doktorumuzu, hemşiremizi, bebeklerimizi şehit eden PKK ile yüz yıllık Cumhuriyet düzenini dehsitireceklerini söyleyerek özerklik anlaşması yapılıyorlar" diye konuştu.

"Durmak yok yola devam" cümlesinin hakkını veren bir ekiple çalışıyoruz

CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı'nın rahatsızlığına da değişen Ökten, şöyle devam etti:
"Yanlış adam Kılıçdaroğlu. Yanlış adamın kim olduğunu merak ediyorsan Akşener'e sor. 6'lı masa daha adayını açıklarken kavgaya tutuştu. Daha ülke yönetimine dair bir açıklama gelmedi. Bunları bir araya getiren tek şey Erdoğan düşmanlığı. Cumhur İttifakı bu milletin geleceğini teminatı. Doğru zaman doğru adam dedik Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı rahatsız olmuş. Yanlış adam diye açıklama yapmış. Ben kendisine söyledim. Evet bir yanlış adam var. Yanlış adamın kim olduğunu ittifak ortağınız Meral Akşener'e sorun. Kendisi tüm Türkiye'ye ilan etti. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı olmaz dedi. İşte yanlış adam o. Doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan.. Biz durmak yok yola devam" cümlesinin hakkını veren bir ekiple çalışıyoruz "