YAVUZ " İFTİRA VE KARALAMA SİYASETİNİZE GEÇİT YOK "

YAVUZ " İFTİRA VE KARALAMA SİYASETİNİZE GEÇİT YOK "

YAVUZ
06 Kasım 2022 - 20:14

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Bayındırlık, Ulaştırma ve Turizm Başkan vekili Metin Yavuz gündeme ait açıklamalar yaptı..
Yavuz şunları kaydetti..

İFTİRA VE KARALAMA SİYASETİNİZE GEÇİT YOK

Bilindiği üzere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bilim adamlarıyla görüşme paravanıyla yurt dışına ziyaretler gerçekleştiriyor... Önce Amerika’yı ziyaret etti, “emrinizdeyiz yeter ki bizi destekleyin” dedi ve geldi. Şimdi İngiltere’deki ziyaretlerinde tefecilerden borç istemekle meşgul...
Kılıçdaroğlu Amerika’dan döndüğünde, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın ve bazı CHP’li milletvekillerinin TSK’nın kimyasal silah kullandığıyla alakalı iftiralarını duyduk...
Bir süre geçti, Kemal Kılıçdaroğlu Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ve Jandarma Genel Komutanlığı’na iktidarın cari açığını kapatması için uyuşturucuya göz yumduğu imasında bulundu. 
Yurtdışı ziyaretleriyle birlikte, kaynağı terör örgütü ve dış kaynaklar olan böylesine kirli bir kara propagandanın yapıldığını görüyor olmamız, manidardır. Bu iftiralar, Cumhurbaşkanı adaylığı için Kılıçdaroğlu’nun kimlerle dirsek teması kurduğunu ve hangi amaçla hangi yollara başvurduğunu açıkça göstermektedir. Buradan bu kirli zihniyete seslenmek istiyorum: “İftira ve karalama siyasetinize geçit vermeyeceğiz...”

TSK’NIN BAŞARISINA GÖLGE DÜŞÜREMEYECEKSİNİZ

Mehmetçiğimizin son derece onurlu ve şeffaf bir şekilde sürdürdüğü terörle mücadeleyi lekelemek, TSK'nın başarısına gölge düşürmek amacıyla düzenlenen her türlü çaba boşa çıkacaktır.
Hiçbir şart ve koşulda, sınır ötesinde sınır içinde yapılan teröre karşı başarıyla gerçekleştirilen operasyonlar sorgulanamaz ve eleştirilemez. 
Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kendi milli güvenliği için hiç kimsenin icazetini almayan, içeride ve dışarda tam bağımsız, oyun kuran bir Türkiye’nin varlığından rahatsız oluyorlar... Bu tarz kirli iftira ve söylemlere başvuranların Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne mensup olması ziyadesiyle üzücüdür. 

SEMERKAND’DAN MOSTAR’A TÜRKÜN ADALETİ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, teşviki ve desteği, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın başarılı çalışmalarıyla güvenlik güçlerimiz, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı operasyonlarını ve tatbikatlarını büyük bir başarıyla yapmaya devam etmektedir. 
Türkiye, uzun süren terörle mücadele döneminde askeriyle, polisiyle, jandarmasıyla, güvenlik korucusuyla, vatandaşıyla bağımsızlığı uğruna on binlerce şehit vermiş bir ülkedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Orta Asya’da Semerkand’dan, Balkanlar’da Mostar’a kadar Türk’ün adaletini dağıtmış olan necip milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Dolayısıyla aziz Türk milletimiz FETÖ, PKK, DAEŞ ve onların destekçisi siyasi partilerin kara propagandasına asla itibar etmeyecektir."