YAVUZ "BENİM MUSTAFA AĞABEY İLE BİR SORUNUM YOK"

YAVUZ "BENİM MUSTAFA AĞABEY İLE BİR SORUNUM YOK"

YAVUZ
21 Eylül 2021 - 10:37

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, düzenlenen kahvaltıda, Aydın'daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile aralarında bir kriz olduğuna dair kamuoyuna yayılan dedikodular hakkında konuşan Yavuz, "Mustafa ağabey ile bizim bir sıkıntımız, kavgamız yok" dedi.

"BÖL, PARÇALA, YOK ET TAKTİĞİ"

Mustafa Savaş ile aynı partinin aynı yolda giden dört milletvekilinden ikisi olduklarını söyleyen Yavuz, "Bu, böl, parçala, yok et taktiğidir. Böyle bir duyum atılır ortaya. Biliyorsunuz, en son Sayın Mustafa Savaş, Söke'de fakülte dekanını ziyaret etti. Ziyaret sırasında dekan bey haddini aşarak, gelen misafirlere de hadsizce davranarak hem benimle hem de partimizle ilgili bir şeyler söylemiş. Bunun karşılığını da Mustafa ağabey vermiş. Böyle bir şey olsa zaten orada oturup da o cevabı vermez" ifadelerini kullandı.
 

"BİZ BUNLARA GÜLEREK BAKIYORUZ"

Mustafa Savaş ile, 2014 yerel seçimlerinden bu yana, sistemli ve uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Metin Yavuz, "Sonuçta amacımız Aydın'a hizmet. Bunun haricinde bir niyetimiz yok. Olamaz da zaten. Biz bunlara gülerek bakıyoruz" şeklinde konuştu.
Kaynak Manşet