TOGG Bugün Aydınlıların huzuruna çıkıyor

TOGG Bugün Aydınlıların huzuruna çıkıyor

TOGG Bugün Aydınlıların huzuruna çıkıyor
10 Mayıs 2023 - 11:12

 

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, bugün Aydın ve ilçelerinde vatandaşların beğenisine sunulacak. 
AK Parti Aydın milletvekil adayları bugün TOGG ile seçime çalışmalarına katılacaklar.
TOGG İlk olarak saat 13.00'te Nazilli'de Saat 15.00’te Yenipazar, 16.00’da Sultanhisar, 17.00’de Köşk, 18.00’de Efeler, 21.00’de Çine ve 22.30’da da Koçarlı’da halkla buluşacak.
.i Aydın İl Başkanlığı, TOGG’un bugün saat Nazilli 13.00’te Belediye Meydanı’nda sergileneceğini duyurdu. AK Parti Aydın milletvekili adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Umut Tuncer ve Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten programda vatandaşla bir araya gelecek.


Özcan vatandaşları fotoğraf çektirmeye davet etti

.Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, vatandaşın TOGG hakkında yetkililerden bilgi alabileceğini belirterek, “Vatandaşlarımız bol bol hatıra fotoğrafı çektirebilirler. Kendi ürettiğimiz bu aracın her noktasını görmesi için bütün kardeşlerimizi TOGG’u görmeye davet ediyoruz” dedi.

TOGG’un Türkiye’nin uluslararası düzeyde ürettiği en prestijli ürünlerden birisi olduğunu aktaran Özcan, “Türkiye’nin geliştirdiği yüksek teknolojik yapıya sahip TOGG yerli ve milli gururumuz konumunda. 60 yıllık hayal gerçekleşirken, ‘yapamazsınız, üretemezsiniz, üretseniz bile satamazsınız’ dedikleri TOGG, Türkiye’nin yerli ve milli atılımlarından birisidir” ifadelerini kullandı.