"Kadınlara destek için site kurdular

"Kadınlara destek için site kurdular

07 Haziran 2021 - 11:41

Uşak üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık 3. Sınıf  öğrencileri, Salih Çalkur, Meltem Ay, Beytullah Taner Yaldız'ın yaptıkları "el işi göz nuru her eve yaz onu" sloganıyla kurdukları web sitesi "www.elisisatis.com" ev hanımlarının hizmetine sunuyor.
Öğrencileri amaçlarının ev hanımlarının yaptığı el işlerini bu sitede onların belirlediği fiyat ile satıp bir gelir elde ettirmek olduğunu belirtiler.
Öğrencilerden Meltem Ay, siteyi 2 öay önce kurduklarını , ve büyük ilgi gördüklerini belirterek, "Bu siteyi kurma amacımız Türkiye’de ev hanımlarının evden çalışarak kendi gelirlerini elde etmelerine yardımcı olmak ve her kadının kendi ayakları üzerinde durabilmesi için ufakta olsa bir adım atıp onları cesaretlendirmek.Ev hanımlarının yaptığı örgü, takı, oyuncak gibi el emeği eşyaları herhangi bir komisyon almadan satıp kendi paralarını kazanmasına destek oluyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan veya web sitemizden bize ulaşıp satmak istediği ürünleri bizlere ulaştıran ev hanımlarımızın ürünleri, sistemimize kısa süre içerisinde eklenecek ve satışı yapılabilecektir. Zira kadınlar isterse her şeyi yapabilir"