1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Başkan Atay'dan ikramiye müjdesi

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Başkan Atay'dan ikramiye müjdesi

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Başkan Atay'dan ikramiye müjdesi
01 Mayıs 2021 - 20:15

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, pandemi sürecinde halk sağlığı için görev alan personele geçen yıl corona ikramiyesi vermişti. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda sahada çalışan işçileri ziyaret eden Başkan Atay, daha sonra Efeler Belediyesi’nin Kocagür Mahallesi’nde bulunan Temizlik İşleri Şantiyesi’nde belediye de çalışan personellerle sohbet etti. Atay, Efeler Belediye çalışanlarının 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı ikramiye müjdesi ile süsledi.

Başkan Atay; " ikramiye vermeye söz veriyorum."

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde işçilere seslenen Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay; “ Değerli çalışma arkadaşlarım, Dünya olarak Koronavirüs sebebiyle zor günler geçiriyoruz. Sizler Efeler Belediyesi personelleri olarak bu zorlu süreçte herzaman Efelerli vatandaşlarımızın sağlığı için büyük çaba sarf ettiniz.Pandemi sürecinin başlangıcında sizlere bir miktar ikramiye vermiştik. Evet biliyorum o ikramiye sizin gibi cefakar, canla başla çalışan kardeşlerimizin alın terinin karşılığı değil. Bütçemizin el verdiği şekilde bu dönemin sonunda da sizlere tekrar ikramiye vermeye söz veriyorum. Daha fazlasını hak ediyorsunuz bundan eminim ama sizlerde takdir edersiniz ki ben birilerini işten çıkartıpta sizlere ikramiye vermeyi hiç doğru bulmuyorum.Kendi ahlakıma da yakıştıramıyorum.Hepimiz birlikte üreteceğiz.Birlikte bir değer üreteceğiz ve bunu da hakça paylaşacağız. Ben bu anlayış çerçevesinde görevimi sürdürüyorum. Sizlerde bu anlayış çerçevesinde çalışıyorsunuz.Sizlerden çok memnunum.Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.” Dedi. Efeler Belediyesi çalışanları Başkan Atay'a teşekkür etti.

 

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde Başkan Atay’a, Efebel yönetim kurulu başkanı Levent Uygun, İnsan Kaynakları ve Eğitimi Müdürü Bilge Ozan, Sağlık İşleri Müdürü Eralp Atay, Zabıta İşleri Müdürü Ahmet Başurgan ve Temizlik İşleri Müdürü Muharrem Arslan eşlik etti. Başkan Atay 1 Mayıs işçi Bayramı'nda çalışanlarına verdiği ikramiye müjdesi ile de bir ilke daha imza attı.