Sayın Kürşat Başkan yetim hakkı yemek her yemeğe benzemez...
SUAT DENİZ

SUAT DENİZ

Sayın Kürşat Başkan yetim hakkı yemek her yemeğe benzemez yukarıda senden büyük Allah var…

24 Ağustos 2019 - 10:40

Kürşat Engin Özcan Başkan seni tanımazdım bilmezdim ta ki 8 Mart’a kadar..
 8 Mart’ı sen iyi bilirsin o gün olanları seçim gezinde dakika dakika danışmanınla telefonundan takip edip kıs kıs gülüyordun, uzaktan bakıp, “oh oldu sana Haluk.. “ diyecek kadar ..
Şimdi bakıyorum bazı basın mensuplarından,  haberlerden rahatsız olmuş fütursuzca Aydın’daki tüm gazetecileri töhmet altında bırakıyorsun..
Seni araştırdım yiğittir delikanlıdır, sözünün eri, dürüsttür dediler..Sayın başkan lafı eveleyip gevelemeye gerek  yok..Yaptığın açıklamada, “Nazilli Belediyesi’ni sömüren, para muslukları kesildiği için saldırılarda bulunan bezirgânlara da hukuk önünde gereken hesabın sorulacağını kamuoyuna duyurur, kamuoyunu bilgilendirme görevini dürüstlükle ve şerefle yerine getiren basın emekçilerini de tenzih ettiğimizi belirtiriz.”
Şimdi hiç topu ortada çevirme, ofsayta da düşme  “var’a gitme,   çık adam gibi  Nazilli Belediyesi’ni sömüren , muslukları kesilen, dürüst olmayan, gazeteci sıfatı  dahi taşımayan, işleri güçleri şantaj tehdit gazetecileri aldıkları paraları reklamları kuruşu kuruşuna açıkla, açıkla ki gerçekte bu işi namusu ile yapan meslektaşlarımız bu zatı muhteremleri bilsin. Ammma özellikle 8 Martt’a ki malum gazeteciye 8 Mart sonrasında yaptığın işlemleri de delikanlı gibi çık açıkla… Kim ne şekilde nasıl Nazilli Belediyesi’nden arpalanmış açıkla, gururun, onurun varsa o töhmet altında bıraktığın resmi kayıtlardaki resmi ilan alan 12 Gazete, 98 fikir işçisi, 40 sarı basın kartı sahibi, ve bunun dışında sigortası olmayan, ama bu işi canı gönülden yapan gençlerin onuru için açıkla..
Biz 2 yıldır eşimle beklenen gazete adıyla internet yayıncılığı yapıyoruz, 35 yıllık gazetecilik hayatımda başta Aydın Büyükşehir olmak üzere boğazımızdan tek bir kuruş haram lokma geçmedi.  He sosrasan evet bizde para aldık, ama başkaları gibi 40-50-100 bin tl almadık.  Bir hizmetin karşılığı olarak bir bedel aldık. Nazilli Belediyesinin arpası olmadık. Başkaları gibi. Eğer cesaretin varsa tekrar ediyorum kim belediyeyi arpalığa çevirmişse Aydın kamuoyuna açıkla yoksa ömür boyu bu vebalin altında kalkamazsın. Bu işi yaparken vefat eden, intihar eden, iflas eden, gazetesini satmak zorunda kalan insanların olduğunu unutma. Başkan…Yetim hakkı yemek her yemeğe benzemez yukarıda senden büyük Allah var…
SUAT DENİZ
AYDIN GAZETECİLER CEMİYETİ ONURSAL BAŞKANI
TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ İL TEMSİLCİSİ,
KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ ÜYE VE TEMSİLCİSİ
TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ İL TEMSİLCİSİ
ANADOLU AJANSI ESKİ BÜRO MÜDÜRÜ