ÖZLEM ÇERÇİOĞLU  VE   FATİH AKKENTLİ ......
SUAT DENİZ

SUAT DENİZ

 ÖZLEM ÇERÇİOĞLU  VE   FATİH AKKENTLİ ......

30 Ekim 2018 - 10:41

 ÖZLEM ÇERÇİOĞLU  VE   FATİH AKKENTLİ ......

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tüm yurtta olduğu gibi ilimiz Aydın'da da coşkuyla kutladık. Hatta coşku Efeler'de tavan yaptı.
Yiğidi öldür hakkını yeme. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu gençlerin taparcasına sevdiği ATHENA Grubunu getirterek meydanı onlara emanet etti.
Gerçekten kalabalık vardı esnafta iyi kazandı ama şunu da belirtmeden geçmemek lazım. 25 yaş üstü  dün o kansere geldiğine gelmişine pişman oldu.  CİYAK CİYAK  bağıran bir grup,  orta yaş ve üstünü  hiç memnun etmedi. bir çoğu Efeler Belediyesi'nin yarınki Zekayi Tunca konserine gitmeyeceğine bin pişman oldu. 

Buraya kadar normal.. Normal olmayan ne peki ?    bu konserde yine bizim anlayamadığımız meydanı dolduranların bilmediği,  (zaten nereden bilecekti ki hepsi üniversite gençliği ve hepsi LAY LAY LOM yapmaya gelmiş gençler) .. konseri ve kendilerini coşturmaya çalışan kişinin CHP'li bir belediyeden ihraç edilen FATİH AKKENTLİ OLDUĞU işte bu anormal.......
İnanın yeminle  anlamakta güçlük çekiyor insanlar. Hatta fanatik CHP'liler hatta Bülent Tezcan, ve hatta hatta kendisi bile yani .......FATİH AKKENTLİ ...
KUMPAS  ve KİRLİ  PARA trafiğiyle alakalı SES KAYDI  ile gündeme gelen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun prensi FATİH AKKENTLİ....
Tekrar etmekte fayda var....Kumpas ve kirli para trafiğiyle alakalı ses kaydı ile gündeme gelen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kamuoyunda kara kutusu ve prensi olarak bilinen FATİH AKKENTLİ....  
Sayın Özlem Çerçioğlu,  ne olur söyleyin. böyle pis işlere bulaşan bu FATİH AKKENTLİ'deki ısrarınız nedir ? 
Sayın Özlem Çerçioğlu, geçmiş dönem CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a danışmanı ALİ SAYLIG'A Söke'de Süleyman Toyran taraftarı olan herkese  küfür eden, altını oyan, dedikodusunu yapan  , ses kayıtları ULUSAL BASINA  düşen FATİH AKKENTLİ'liyi koruma altına almanızın sebebi nedir ?
CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz’ün aralarında bulunduğu siyasilere yönelik kumpas ve kirli para trafiği konularında sözde gazeteci Cem Celil Lale ile yine tekrar ediyorum... ses kaydı ile gündeme gelen FATİH AKKENTLİ'deki ısrarınız nedir? sempatiniz bağınız nedir?  Sayın ÖZLEM ÇERÇİOĞLU
O meydanı dolduran gençler bunun yaptıklarını  bilmez ama,  sana oy veren ve büyükşehir belediye başkanı yapan binlerce Aydınlı, CHP'li  bu kirli para ve şantaj ilişkileri bulunan FATİF AKKENTLİ'yi bilir... sadece bu ISRARINIZI BİLMİYOR... AMA CESARET EDİP SORAMIYOR DA  farkındamısınız Sayın ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ?
Benim Fatih  Akkentkli şahsi problemim yok ama manevi problemim çok. Böyle bir adam AK Parti ya da MHP çatısı altında olsa senin yandaşların ne yapardı ? nedir bu FATİH AKKENTLİ ısrarın önünü ilikleyecek kadar saygın  ÖZLEM ÇERÇİOĞLU  ?
CHP’li siyasilere yönelik kumpas ile rüşvetle ilgili ses kayıtlarının çıkmasına rağmen FATİH AKKENTLİ  ve Atatürk düşmanı olarak anılan Cem Celil LALE ile yollarını neden ayıramıyorsun,  bel altından insanlara dil uzatan bu insan ve sözde ekürüsüne olan bağlılığın  nedir ? bumu senin insana bakış açın SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU....
Bu halkı aptal mı zannediyorsun sayın ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ?
O kent meydanında senin her açılış ve etkinliklerinde senin partililerine yaptıklarını defalarca saydığım bu zatı neden bu kadar yanında tutuyorsun sayın ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ?
Yanında,  çevrende, partinde FATİH AKKENTLİ'den başka seni ve meydanı coşturacak isim yok mu sayın ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ?
Bu adama tahammülün sabrın, sevgin, neden ? çok mu korkuyorsun bu adama bir şey olacak diye  sayın ÖZLEM ÇERÇİOĞLU?
Türkiye'de senin adını ve kendisini ulusal basına bu şantajları ile duyurmuş Genel Merkez tarafından ik kez i partiden ihraç edilmiş, bir çok kişinin belediyede işinden etmiş bu FATİH AKKENTLİ aşkın neden neden bitemiyor sayın ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ?
15 TEMMUZ GECESİ DEMOKRASİYE YAPILAN DARBEYE KARŞI DURMAK İÇİN SÖKE’DEKİ ABB AİT İŞ MAKİNALARI VE KAMYONLAR İSTENMESİNE RAĞMEN EMNİYETE VERDİRMEYEREK köşe yazılarına konu olan  BU FATİH AKKENTLİ'deki ısrarını ne zaman açıklayacaksın Sayın Özlem ÇERÇİOĞLU ?
Senin hakkında bile Bağarası'ndaki mahalle kahvesinde "BANA HİÇ BİRŞEY YAPAMAZ" diyen FATİH AKKENTLİ İLE baş edemeyecek kadar acizmisin Sayın Özlem Çerçioğlu ? Söke Belediye Başkan adayın d şantajcı FATİH AKKENTLİ Mİ SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ? DEĞİLSE NEDEN SUSUYORSUN HALA SAYIN ÇERÇİOĞLU ?
 SAYIN ÇERÇİOĞLU çok kızıyorsun biliyorum ama yanlış yapıyorsun, bir kere olsun karşına alıp konuşmuyorsun...  sen şantajcı, emek ve ekmek düşmanı kendi partisindeki bir çok kişinin altını oyan bu FATİH AKKENTLİ ile yola devam et sayın Özlem Çerçioğlu..... yukarıda ALLAH var ALLAH BİRAZ ALLAH KORKUN OLSUN O  HERŞEYİ GÖRÜYOR. Sayın Özlem Çerçioğlu?....






Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun prensi Fatih Akkentli’nin partiden ihracı konusundaki tavrının ne olacağı merak ediliyor. 


mişti. Cem Celil Lale ise, Mustafa Kemal Atatürk hatırasına ve manevi şahsiyetine alenen hakaret içeren paylaşımda bulunduğu ortaya çıkmıştı.


ğlu’nun prensi Fatih Akkentli CHP’den ihraç edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Disiplin Kurulu, Akan Evren başkanlığında toplandı. Parti binasında gerçekleşen toplantıda Söke ilçe örgütünün kesin ihraç talebiyle il disiplin kuruluna sevk ettiği Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun prensi Fatih Akkentli’nin durumu görüşüldü. Yapılan oylamada Fatih Akkentli’nin partiden ihracına oybirliği ile karar verildi. 

KUMPAS VE KİRLİ PARA İLİŞKİSİ İLE GÜNDEME GELDİ

Bilindiği gibi Fatih Akkentli CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz’ün aralarında bulunduğu siyasilere yönelik kumpas ve kirli para trafiği konularında sözde gazeteci Cem Celil Lale ile ses kaydı ile gündeme gelmişti. Cem Celil Lale ise, Mustafa Kemal Atatürk hatırasına ve manevi şahsiyetine alenen hakaret içeren paylaşımda bulunduğu ortaya çıkmıştı.

ÇERÇİOĞLU BUNA NE DİYECEK?

CHP’li siyasilere yönelik kumpas ile rüşvetle ilgili ses kayıtlarının çıkmasına rağmen Fatih Akkentli ve Atatürk düşmanı olarak anılan Cem Celil Lale ile yollarını ayırmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun prensi Fatih Akkentli’nin partiden ihracı konusundaki tavrının ne olacağı me