Kahpece Tuzaklar…
SUAT DENİZ

SUAT DENİZ

Kahpece Tuzaklar…

10 Haziran 2020 - 00:44


 
Bu kelime ve benzerlerini  son dönemde çok kullandığım için beni tanıyan büyük, küçük eş dost , sevdiklerim, ailem dahi yadırgıyor.
Belki haklılar!!!
Bana da yakışmıyordur. yakışmıyor biliyorum

Ammaaaaa….
İnsan etrafında dönen dolaplarının farkına vardığında aslında kahpe kelimesinin bile ne kadar hafif kaldığını anlayabiliyor. öyle ki, kimin eli kimin cebinde, kimin önü açık, kimin kapalı herkes bilsin.
Kahpeliğe bak, kahpeye bak!!!
Bir gün bana açıktan  telefon  geldi.
Yapmak istedikleri Amaç beni tuzağa düşürmek ve cebime para.. en güzel yerde ADÜ arestasında  dükkan işletme teklifi… ……………………………
Ahlaksızca bana gelen ve  35 yıllık meslek hayatımı  hiçe sayan zatı muhteremin   telefon numarasını  belki bir gün lazım olur diye kara defterime yazdım baktım zaten kayıtlıymış sonra engelledim..
mesajların da tamamını kayıt altına aldım almak zorundaydım.
Telefondan yapılan teklif ile inanın utandım yüzüm kızardı..belli o bunlara alışık avantacı olmuş... 
Ardından bir mesaj daha!!!
Yetmez, işin boyutu tehdit... bir süre sonra..  hemde kimlerden.. boyu ve kilosunu ölçüp 2 ile çarpsan sadeleştirmekte mümkün olamayan çapsız adamlardan
Onlarca  mesaj.
Protokolde sırası 5 olmuş ama adam olmamış adamın yaşadığı aşk mı dersiniz?  Ne  dersiniz?  Ben tam adını koyamadım.
Sustum bir süre cevap vermedim!!!
Sadece haddinizi bilin demekle yetindim. Ve engelledim…
Neden böyle mesajlar geliyor diyebilirsiniz.
Hakkında anlatılan  gizli kirli ilişkiler  öyle bir ibretlik  bir durum ki aklınız sığmaz  Kimler kimler arıyor "susun yazmayın" diye .  20 yıldır görmediğim, 35 yıldır konuşmayan adamlar  arıyor yok artık diyeceksiniz!!!
 Biz  bunların ne halt yediklerini BELGELERİ ile bildiğim için yapılan hamlelerde bundan.
İşin için de birde kendinden sözde  emin ama hayatları ipotekli ve geleceği aydın  yüzlerce ah alan bir medya patronu da var.. Akıllı ya.  Bende salağım…
Bilmiyor ki biz böyle ne tuzaklar gördük, yaşadık  Onun medyasının binasına girdiğiniz an kayıtlar başlıyor, belediye başkanı da girse, vekilde girse tüm sesler alınıyor… hatta Ankara’da TBMM’de bir milletvekilinin  basın danışmanına el sallattıracak kadar akıllı ve kendinden emin bu medya patronu ahlak düşmanı..  şahitlerim çok akrabası dahil..
Şimdi bu patron  kendince bir bilim adamını arkasına almış sallattıkça sallatıyor..kendide sallıyor.  Ha şimdi salladıkları insanlar   hakkında geçmişte paylaştığı övgü dolu yalakalıkları (şimdi yayınlamayacağım.)herşey sabır sakin ve dua ile olacak..
 
Beni tanıyan tanır, bilen bilir bu güne kadar hiç insanın özel hayatına ilişkin haber yapmadım, köşe yazısı yazmadım çünkü bu gibi haber ve yazılar benim dünya görüşüme aykırı. Ama artık tehdide varan (anam avradım olsun ipinize çekerim diyecek kadar) ve arkasında bir medya yalakasının olduğunu bildiğim için bu ahlaksızlığı yapana da yapılanlara da sesiz kalamazdım, kalmamalıyım.  Kalmayacağım…… 
Bu şerefsizlerden korkan şerefsiz olsun
 
Şimdi hakkımda bir tane kara leke İspat etmezseniz şerefsizsiniz,
alçaksınız,
kahpesiniz.
Hele sen sözde bilimci  öyle stüdyoda “o karı koca” diye hitap ettin ya yazıklar olsun sana..
 Beni bunu yazmaya mecbur ettiniz.  Kurtuluş 2011 sokaktan 4 kez geçip gözdağı verip medya patronunun talimat verdirttiğine kahbece resmimizi çektirdiniz… (ha o resim çeken de bugün üfleyiverdi ben yaptım diye  bende Bakü'ye uçuverdim... az kaldı az   peki biz sizin neyinizi çekeceğiz neyinizi anlatacağız.. resim çekenin çektirenin  şişe döndürmesini mi anlatsam yoksa sadece  üstüne sifon mu .  Makamına gittiğinizde ses kaydı almakla ünlü   Kahpe, Hain, Sapık sözde gazeteci ya sen  Şu an Para için satmayacağı kişi yoktur ( Bak sattı) Yakında şimdi dayandığın bilim adamını da satacaksın.. öyle sağa sola saldırıp "bize para verin reklam verin" diye çok yalvaracaksın  bilen biliyor..
Ey Aydınlı...  Bu tip kahpeler ve kahpelikler deşifre edilmeli ki bundan sonra bu yollara başvurmak isteyenlere ders olsun..
Hodri meydan…